reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

widzisz Teddy, jak ja się dla was narażam.:tak:
Dzień dobry Vertigo!
magdusiek
to chyba dobry moment na takie porządki - przed przeprowadzką..
luszka - dzięki!
kasiek ja idę jutro na pierwsze zebranie w życiu. mam tremę..tym bardziej że wagarujemy..

reklama
Witam!

KRYSTIANKOWI ZDRóWKA, UśMIECHU, DUżEJ RODZINKI NA URODZINKI

Drzewko, przyzwyczajaj się do zebrań! Jak są rodzice i panie ok to aż miło pójść. Mój mąż w podstawówce latał na zebrania do Matiego, żeby się z mamusiami spotkać:-D także wybadaj grunt zanim Michała poślesz;-)

Z nianią pół rozmowy mam za sobą , wszystkiego na raz nie mogłam, bo za dużó emocji we mnie.:rofl2:

Małą wciąż prosimy grzecznie:wściekła/y: o zdjęcia;-)

Luszka, nie mogę oderwać oczu od Adasia.:-)

Drzewko, widzę że twarda jesteś, nie dajesz się;-)super!

...o kurczę może dlatego Andrzej tak chętnie biega na zebrania do Oskara...muszę się temu bliżej przyjżeć.;-)

za palenie w domu to bym się zdenerwowała nie na żarty!

...zmęczona jestem nawet mi się nie chce iść dziś na ulubiony kurs.

Syla - ale pewnie jak już pójdziesz to będziesz super zadowolona że poszłas i troche odpoczniesz.
Kasiu - dobrze, ze częśc rozmowy za Tobą. I jak niania na Twoje zarzuty?
Drzewko - no własnie doczekac się nie mogę więc chociaż w ten sposób się troche zblizam do nowego ;-)

reklama
Do góry