reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
A poza tym to ja jestem w gorącej wodzie kąpana i jak juz coś chcę to natychmiast, a nie takie durnowate czekanie. Jest albo nie i dalej ;-)

Matko, Natalia zamiast spac ()juz spcjanie sama się położyłam, czasem to działa) wynalazła szczebelki i udaje narciarza, nie wiem co na to sąsiedzi

Poszła spać :-) Ale dopiero gdy powiedziałam, ze nie pójdzie dziś na urodziny do koleżanki jesli natychmiast się nie położy.

Moje dziecko poszło spac, ale w dzień spała tylko 45 minut, więc mogłam położyc wczesniej. Dzis Mati ma imieninki i wpadli tesciowie, ale nie byli długo, bo Krzysiek z Mateuszem szli na rajdorlen. No i przyszli. Czy te samochody nie mogłyby jeździć wolniej;-)

My byłysmy na urodzinach :-) Fajnie było, ale głowa mi pęka od tego hałasu. 16 dzieci....na tych urodzinach :-) plus jakieś inne też :-)

Witajcie,

Kasiu, a co to za gorszy nastrój;-)

czuję się w obowiązku wyjasnić:tak:
Ja niestety nawet nie podczytuję, jak już mnie mała zobaczy w domu to nie chce się odpiąć i nie mam szans. No i niestety muszę zasłonić się pracą;-)bo wczoraj znowu wróciłam przed 19 (niestety tak jest coraz częściej-sezon w pracy).
Teraz weszłam żeby podczytać i Iga ciągnie mnie i chce żebym zwróciła na nią uwagę. No u mnie tak to wygląda. Wierzcie mi, że jak tylko mam czas to zaglądam i piszę i żałuję że jest go coraz mniej. Zawsze chcę najpierw zerknąć co u Was się działo a dopiero później pisać co u mnie. Tak więc to nie zła wola ale faktycznie wstaję o 6 jadę do pracy, intensywnych 8 albo i 10 godzin i szybko do domu, czasami nawet juz nie zdąrzę Igi sama wykąpać bo śpi:-(, no i Oskar, który również na mnie czeka:tak: a później to inne prace i trzeba się kłaść bo o 6 znowu pobudka. No i tak to u mnie ostatnio wygląda.
ps
marzę o tym czasie, który kiedyś spędzałam na bb, ciąża, macierzyński....:tak:

Zdrówka dla chorowitków i małych i dużych, dużo siły dla brzuszkowych i tych co nie sypiają po nocy.

Dziś jedziemy do teściowej na zaległe imieniny.
buziaki kochane!

Dzień dobry
Syla, ale myślę, ze Ty nie musisz się tłumaczyć i że wsyzscy wiedzą, ze akurat kto jak kto, ale Ty naprawdę nie masz jak i keidy :-)
Jak Twoje choraki? Zdrowe już?

Dzien dobry,
Ale piekna pogoda sie zapowiada
Syla witaj, ale masz kochana napiety dzien i o 6 wstawac, a wieczorem pewnie marzysz zeby sie tylko polozyc.
A gdzie inne dziewczyny? Pewnie jeszcze spia.
Czas na kawe u mnie:-)
Tuskowi sie spodobalo, jak powiedzialam do niego Pedant i teraz caly czas z usmiechnieta buzia mowi tak o sobie i kaze mowic tak na siebie.

reklama
Dzień dobry!

Właśnie wyprawiłam moich chłopaków na mały wyjazd do pra-babci. A sama: pranie, sprzątanie i w międzyczasie praca, albo raczej odwrotnie praca i w międzyczasie obowiązki domowe. Tak więc Mała łączę się z Tobą w bólu!

Do góry