reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

co wy śpicie?
a gdzie jest Miś?

Vertigo dzięki, musze spróbować ;-)

dla Laurki najlepsze życzenia urodzinowe! Uśmiechu, pysznego torta, wspaniałych prezentów i kochana: zdrówka, zdrówka i jescze raz zdrówka! nie choruj nam więcej!

reklama
Witam!

DLA LAURKI STO BUZIAKÓW !!! ZDRÓWKA!!!!

My dziś spedzilismy przyjemny dzień w lesie. Nadia była zachwycona ciszą, spokojem, grzybami, mchem, że taki mięciutki, żuczkami, które chciała zabrać do domku ! Nie chciała wcale wracać do domku!:-) A my tylko z Nadią jak takie młode małżeństwo;-) Super odpoczynek!

Syla, no wiesz ciązę i macierzyński można załatwić;-) I znów będziesz miała czas...... co prawda chwilowo:-D

Na Katyń nikt nie poszedł od nas, ale jeszcze zdążymy,
Drzewko, only 9 days?:cool:

Dzien dobry
My dziś cały dzień na zakupach mieszkaniowych, ja odpadam... albo mam jakis gust dziwny albo nie wiem o co chodzi, w każdym razie wymiękam. bo jak już coś mi się spodoba to kosztuje makabrycznie. I nie mówię o kuchni itd, bo to zrozumiałe ale np. o zwykłym łózku.

Magduś, spokojnie , musisz odnaleźć priorytety- co ma być proste i tanie a co ma być drogie i wykwintne. I wtedy zacząć szukać w odpowiednich sklepach. :-) powodzenia w dalszym szukaniu:-)

A ja teraz zastanawiam się nad zakupem zabawek dla Nadi na urodzinki- i to tez wyzwanie;-) no boczy kupić domek little people czy teletubisiowy? duplo, czy konika do bujania?:rofl2:

Kasiu - widzisz, kłopot jets taki, ze wszystko ma być proste, a nic nie ma być wykwintne, a to co jest proste i nam sie podoba to wykwintnie kosztuje :-)
w sprawie urodzin Natalki to ja przyznaję, ze też mam zgryz. I niby tych fajnych zabawek ejst sporo, ale jakoś nie umiem sie zdecydować. Chyba domek LP nabędziemy...

Dobry wieczor
Jak ma byc taka jesien jak dzisiejszego dnia to mi sie podoba:-)
Dla Laurki najlepsze zyczenia, duzo zdrowka, usmiechu i milosci bliskich osob.
Magdusiek a jestescie ograniczenie czasowo na wprowadzenie sie? Bo jak tak na szybkiego musisz wszystko wybierac to niezle sie musisz nakombunowac zeby i tanio i ladnie wedlug upodoban. No ale wiesz nie ma tego co by na dobre nie wyszlo:tak:
Czy waszym maluchom juz wyszly piatki? Tuskowi wlasnie ida i humor niezbyt ciekawy, przy tym strasznie podenerwowany i zlosci sie o byle co. Do tego pokazuje, ze go boli w buzi. No ale sie pocieszamy, ze jeszcze tylko 4 zeby do pelnego uzebienia.

Tusiekn - tu nawet nei chodzi, ze tanio i ładnie i wg upodobań. Wiesz, chodzi też o zdrowy rozsadek. Ile Twoim zdaniem, powinno kostzowac np. łózko? Takie do sypialni, 160 na 200?

Jeju. Laurka, ale się zgapiłam. wszytskiego najlepszego Malutka!!! I zdrowia przede wszytkim!!!

Magdusiek to moze napisze ile my dawalismy za nasze lozko. Otoz my mamy 180 na 200 i za sam materac placilismy ponad 1000 zl bo to naszym zdaniem materac jest najwazniejszy, ma ci sie wygodnie na nim spac. Do tego bralismy wieksza komode i mala komodke i razem wszystko to Nas wynioslo ponad 3000 zl. Wiec same lozko kosztowalo chyba cos w granicach 500-800 nie jestem pewna, rachunki mam gdzies schowane. Ale mysle, ze najwaznijeszy jest materac i na tym nie ma co oszczedzac, pomijajac juz ze lozko troche zaczyna nam zgrzytac, ale co tam trzeba tylko go podokrecac. ;-) Jej ale faktycznie jak Wy praktycznie cale mieszkanie urzadzacie od a-z to macie niezly zapiernicz;-)

No właśnie... my teraz mamy łózko, które z materacem i całą reszta kosztowało chyba 2500, jasne, ze ceny sa inne w W-wie i inne w innych miastach itd, ale to dzisiejsze było duzo, dużo droższe. I gdzieś mi się włącza sygnał, halo, może niekoniecznie? Że gdzies ktoś oszalał i nie dajmy się też zwariować.
Tak, urządzamy od zera :-) Co nie powiem, cieszy wielce, ale też męczy. Ale dobrze będzie. Jak już się odkopię spod tych wszystkich katalogow itd.
A dziś w sklepach robiłam zdjecia aparatem bez karty.... wiec luzik ;-)

reklama
czesc!

znowu mam malo czasu, ale widze, ze wszyscy tu maja malo czasu ;-)

mam pytanie: prosze o szybka odpowiedz!! ile kosztuje ten 'podnozek' czy jak to tam nazwac (zeby dziecko siegalo do umywalki, wc) z ikei??

Do góry