reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzien dobry,
No tak ruch tutaj na calego;-)
Syla jaka bidulka Iga na zdjeciu, a Iga temp. nie miala? Na szczescie szybko to zwalczaja. Zdrowka zycze.

reklama
Witam !
dziś bardzo udany dzionek był! W gronie super fajnych osób!:tak:

Tylko potem trochę gorzej, bo Krzyśka babcia odeszła. Przezyła 93 lata i to w całkiem dobrym zdrowiu.

Syla, rany aż żal patrzec na Igunię.:-( Wklej potem takie ozdrowieńcze zdjęcie!:-)

i dzień dobry! Kasiu, wyrazy współczucia.
swoja drogą "93 lata w nawet dobrym zdrowiu" - mam nadzieję że o mnie tak też ktoś kiedyś powie...
wczoraj była mieliśmy piękną połówkę dnia, drugą spędziłam czekając na lekarza. szpital praski przeżywał jakieś porodowe oblężenie (pełnia księżyca? a może dziewczyny dowiedziały sie że nie ma żadnej awarii wody i postanowiły to wykorzystać). a ja ponownie w skowronkach że to nie ja w takim zamęcie.. w końcu skończyło sie na ktg i zwykłym badaniu. wszystko ok, chyba pozostanę wierna październikowi... ;-)

ale pustki. Syla jak tam Iga i Oskar? Teddy byłam w galeryjce. Krystian przystojniacha i fajny kolor włosów. w ogóle zdjęcia-idyllą pobrzmiewają.

witam... :-)

zimno... brrr...

oj Drzewko, zebys wiedziala, ze idylla... eh, co ja bede mowic...
dziekuje za komplement w strone syna... :-)

dzień dobry
ale pusto....:-)
bylismy wczoraj w nowym mieszkaniu, fajnie widać jak przybywa, ale jesteśmy w niezłej d... z wyborem rzeczy, i średnio jak mamy je wybrać, bo albo nie moze Kamil albo ja. Jakoś to będzie, dpbrze, że kupiliśmy jakiś czas temu gres na pdłogi, przynajmniej przez chwilę będą mieli co robić ;-)

Teddy jak to zimno? Cieplutko jest i ja już dzisiaj wystawiałam buźkę na słońce - piękniejsza strona życia - polecam.
Magdusiek, to mnie uspokoiłaś, że nie tylko ja jestem w polu (uwaga nie mylić z polem w znaczeniu tusiekn-owym!) z wyborem..

a co ma slonce do zimna???
zima tez jest sloneczko, i ja rowniez wystawiam co nieco... ;-)

ja tez jestem tam, gdzie Wy... ;-)
co prawda kupa towaru lezy w domu i w garazu... kupowac to ja moge, tylko ze zeby cos ruszyc to musze okna na werandzie wymienic... i zgadnijcie jak ja sie do tego zabieram... ;-)

reklama
Do góry