reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witajcie!!!

Anna moje serdeczne gratulacje. Cóż za wieści!!!!
witajcie sloneczka w pochmurny dzień ;-)

Zrobiłam test z krwi i wyszło że ........... jestem w 4 tygodniu ciązy. :-)

dzisiaj ide do gina i zobaczymy na iedy wyznaczy termin.
Lecę robic obiadek pozdrawiam odezwę sie później pa1

Bardzo przykre że tata choruje. Trzymam kciuki i mam nadzieję że wszystko się szybko wygoi!!!!

Anna, doczytałam dalej że coś nie tak na wizycie u gina. Jak wyszły badania?
Mam nadzieję że nie palnęłam i moje gratulacje nie były nie na miejscu?

Teddy, my byliśmy na Harrym, ale bez ochów i achów, ale warto się przejść. My byśmy sobie nie darowali gdybyśmy kolejnego Harrego nie zobaczyli a mój mąż Hermiony;-):-D

...a ja cały czas czekam na zwrot...
Witam... :-)

ja sie musze w koncu na tego Portiera wybrac, ale jakos wieczorami mnie w posciel ciagnie a nie do kina, moze pogoda nie sprzyjala...
...niestety musze isc sama, bo Kamil sie z Harrym nie zna...
byl juz ktos??? jak sie ma do poprzednich filmow???

wczoraj mi przyszedl zwrot podatku... i juz wyszedl, a Kamil nawet o tym nie wie... tez mi bosko.... ;-)

Luszka, ależ super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witamy Adasia i buziaczki dla dzielnej siostrzyczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Witaj Kasiu, witaj, co u Was?
Ja w piątek wróciłam a dziś odstawiliśmy Oskara do autokaru i nadrabiam a ponieważ pamięć u mnie krótka;-) to od razu z lotu odpowiada. Będzie więc sporo moich postów:-D

ja na służbówce a Oskar pojechał na Jurę Kra-Częst....na obóz, tzw. obóz przetrwania, przygody. W sobotę go mamy zamiar odwiedzić.

my na służb. mieliśmy całodzienny spływ Krutynią...w ramach atrakcji.
Świetna sprawa, i 3x lądowaliśmy w wodzie....bo miałam z tyłu w kajaku takiego wiosłującego co to lubi przygody:-D :cool2:

ale Wy byliście nad morzem!!! Jak tam urlop się udał????

reklama
jeszcze w ramach atrakcji drugą noc nie spaliśmy już w Gołębiewskim tylko kazali nam rozbijać samym namioty (z zaskoczenia) i przygotowywać żarcie. Wódeczkę musieliśmy również sami znaleźć.

Do góry