reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam!
trochę mnie nie było, ale zdążyłam wyczytać, że Luszka już nie 2 w 1!
Luszka, gratulacje! :tak:

Anno
i Tobie gratuluje drugiej ciąży, bedziemy Ci kibicować!:tak:

Teraz lecę czytać dalej!

A wakacje się udały, wczoraj wróciliśmy znad morza, pogoda była ok, raz słońce raz chmury, ale nie padało i było ciepło. Wieczorem wrzucę coś do galeryjki.

Hej :-)

Anna wielkie gratulacje :-). Super że z dzidzią wszystko w porządku. Trzymam za Was kciuki. Dbaj o siebie i o dzidzię.
Doxa moja siostra była u nas od zeszłego piątku ale wczoraj musiała już jechać. W przyszłym tygodniu Jarek będzie jeszcze w domu kilka dni. Mam nadzieję że do piątku ale nie wiem czy mu sie uda bo to nowa praca a w zeszłym tygodniu był w pracy tylko w poniedziałek.
Kasiek witaj po urlopie :-) Fajnie że wakacje się Wam udały.

ja też się cieszę, że jestem w domu, bo chyba u siebie najlepiej odpoczywam......;-)

Popatrzyłam na podpisy i OLi za 35 dni ma urodzinki?!:szok: O rany!!!

A Luszkowa Natalka w podpisie słodka!

Doxa oj dobrze, masz racje
Anna wiesz teraz mam chwilkę bo Natalka z tata na spacerze a Adaś śpi. On w ogóle ciągle śpi...;-) no i jeszcze je :-)
Kasiek dzięki, To była przymiarka kombinezonu rozmiar 62 - wyciągnęła z kartonu założyła na głowę i zasuwała po mieszkaniu.;-)
Tak w ogóle to zastanawiam sie kiedy mogę wyjść z nim na spacerek. Jak Natalka sie urodziła to położna mówiła że po 2-3 tygodniach ale to był październik. Teraz sierpień więc chyba można wcześniej, myślałam żeby spróbować już w tym tygodniu. Nie wiem tylko jak poradzę sobie z dwójka na spacerze... Adaś w wózku to spoko ;-) ale Natalka ma różne pomysły. Chociaż zazwyczaj ładnie idzie obok albo za rękę no ale nie wiem co może jej nagle przyjść do głowy. No i kwestia długości tych spacerów. Jak Natka rezydowała w wózku to wędrowałyśmy 3-4 godziny ale teraz to chyba odpada bo ona na pewno tyle nie będzie chciała chodzić. Przydałby sie chyba podwójny wózek. ;-)

luszka moja koleżanka w lipcu urodziła i po tygodniu juz ją widziałam na spacerku, wiec chyba tak jak mówisz w tym tygodniu to juz mozesz. A moze to i dobrze ze na początek i Natalka długo nie będzie chciała chodzic - Adasiowi zostanie pewnie balkon ;-)
a z tym podwójnym wózkiem kiedyś widziałam mame jak wiozła starsze i maleństwo w spacerowce dla blizniaków

reklama
Luszka, ja z moimi dziećmi wychodiłam zawsze bardzo wcześnie ( a każde urodziło sie jak na dworze byle jak) znaczy około 10 dnia. Myślę, że spoko możesz w przyszłym tygodniu, a pogoda też ma być ładna. Natalka wydaje mi sie dojrzała i na pewno dasz sobie radę na spacerku- zresztą Ty kobieto jesteś super dzielna!!:tak:

Do góry