reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dziendoberek... :-)

Mala, przekaz pozdrowienia Kaszu, one z Laurka naprawde nie maja lekko i to od poczatku...
...sama tez sie pozdrow, zreszta wszystkie sie pozdrowcie... booosszzzeee, mozg mi sie przegrzewa... :dull:

Magdusiek, myslalam, ze zostalyscie dluzej... wiesz, ja juz sie Ciebie rano spodziewalam... ;-)

Magda, Luszka, trzymajcie sie jeszcze pare dni... w taki upal nie ma co rodzic.... ;-)
Luszka, z Ty masz jakis kontakt z Patka???
ciekawa jestem co u niej...

reklama
Teddy - bo ja prosto do ogródka pojechałam ;-) i do domu nadciągnełam wieczorem.
Kaszu - trzymamy kciuki za Was! A z tą gastroskopią to wiesz, dobrze, ze Ci zrobia, bo z tego co pamietam chyba warto zobaczyć co tam u Ciebie się dzieje i czemu tak,a nie inaczej. Będzie dobrze!

Kurcze akurat co wracam z galerii zdjęć - po swojej Laurze tak tego nie widzę, ale Wasze dzieciaczki rosną jak na drożdżach!!!

Teddy Krystian to już prawdziwy mężczyzna, a jaki przystojny!!

Mała Zuzia widzę cały czas uśmiechnięta - i tak ma być!!

, Syla, Magda25 dzieciaczki urocze!!! A ż trudno uwierzyc jak ten czas szybko leci!!

Witam!
Kaszu witaj. Trzymam kciuki aby wszystko było ok.
Magda25 ja też życzę miłej końcówki i lekkiego finiszu!
Doxa, Ty byłas już na BB o 7.36:szok: jakos to do Ciebie niepodobne;-)

No i znów mamy upalny dzionek......

Kaszu, dziekuje bardzo w imieniu synka...
a Ty sie wybadaj dokladnie... ja niestety stwierdzilam, ze jednak trzeba sie zaczac sobie przygladac bardziej pod katem zdrowia, co i raz cos sie psuje i samo nie przechodzi jak kiedys... :-)

dzień dobry!
prosze bardzo Magda wróciła i już gwarno na BB!
No więc Magda mówię przy świadkach- spóbuj kobieto jesczze raz tylko wyjechać to będziesz miała upadek BB na sumieniu! :-D ;-)

Kaszu, dziekuje bardzo w imieniu synka...
a Ty sie wybadaj dokladnie... ja niestety stwierdzilam, ze jednak trzeba sie zaczac sobie przygladac bardziej pod katem zdrowia, co i raz cos sie psuje i samo nie przechodzi jak kiedys... :-)

zwłaszcza zębiska co? ;-)

reklama
witam!

zastanawiam sie nad zrobieniem klimy w domu, bo teraz najlepiej mieszka mi sie w samochodzie. w domu jedynym chlodnym miejscem jest lazienka. kupilam nowy wentylator narazie, a stary zabralam do domu, bo firma nie ma kasy, zeby mi kupic! (odpilnuje- w kocu ja tym zazadzam ;-)).

czy Waszym dzieciom tez tak odbija przy tych temperaturach?

Do góry