reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Luszka normalnie same nowości - życzę Ci udanego rozwiązania!!!

Ja 13 marca urodziłabym, więc mój maluch miałby 4 miesiące, no ale narazie boję się kolejnej ciąży: pierwsza była zagrożona, drugą poroniłam, więc mam obawy...

Co do wentylatorów, to od zeszłego roku u nas w sypialni gdy mała zasypia musi być włączony wentylator - inaczej nie zaśnie!!!

Upały natomiast działają na Laurę usypiająco - moglaby przespać pół dnia!! Za to wieczorem, gdy ma rzeczywiście iść spać - szaleje na maxa!!!

Mała chyba te upały to powodują, bo moja koleżanka też wczoraj o godz. 12:43 urodziła dziewczynkę!!!

Kaszu wiesz , że mi z twojego powodu przykro. Myślę , że i Ty doczekasz drugiego dzieciątka. Zadbaj najpierw o zdrowie , mam na myśli te badania które masz przejśc , a potem zobaczysz wszystko się pomyślnie ułoży. Głowa do góy.

no i masz! poszłam na loda a straciłam 100zł! co prawda na loda wydałam 3zł, ale za to na bimbały całą resztę! tzn nosidła do bimbałów! może jakieś bara bara będzie dzis wieczorem, jak nie będzie upału... bo inaczej się ruszyć nie dam! :-) ;-)

lodziki... bimbaly... swintucha...

chcialam przypomniec, ze BB znaczy babyboom a nie bara bara!!!

reklama
Do góry