reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
witam!

zastanawiam sie nad zrobieniem klimy w domu, bo teraz najlepiej mieszka mi sie w samochodzie. w domu jedynym chlodnym miejscem jest lazienka. kupilam nowy wentylator narazie, a stary zabralam do domu, bo firma nie ma kasy, zeby mi kupic! (odpilnuje- w kocu ja tym zazadzam ;-)).

czy Waszym dzieciom tez tak odbija przy tych temperaturach?

dzieciom? mi odbija!

wczoraj napuściliśmy wody dziewczynkom do basenu! ale miały frajdę, zwłaszcza Zuźka. :-D

Witam
Melduję sie w stanie nierozdwojonym :tak:
Kasiek zobaczymy ;-) chociaż wolałabym nie rodzi w taki upał...
Magdusiek od razu forum ruszyło jak wróciłaś :-) i cieszę sie że wyjazd Wam się udał
Magda25 gratulacje dla Weroniki. Też sie trzymaj w te upały i trzymam kciuki żebyście zdążyli ze wszystkim. Ja też chce zrobić przemeblowanie w pokoju ale oboje mamy odmienne koncepcje co do ustawienia i dogadać sie nie idzie od dobrych paru tygodni :crazy:.
Teddy z Patką też się dawno nie widziałam. Pracuje długo i późno wraca do domu. Kontakt mamy tel i przez gg. Z tego co ostatnio pisała to odebrali mieszkanie ale jeszcze sie nie wprowadzili.
Kaszu Witaj. Trzymam kciuki żeby wszystko u Was było dobrze. Uściski dla Laurki.
Vertigo mojemu dziecku trochę tak, strasznie wczoraj wrzaskliwa była. :szok: Jak coś nie po jej myśli to zaraz był krzyk. Bez powodu też sie zdarzało. Mi zresztą też chyba - małż narzeka że jestem marudna i upierdliwa oraz wyraża nadzieję że to związane z ciążą i niedługo przejdzie.:-p
A jeśli chodzi o upały to umiejscowiłam sie między dwoma wentylatorami i jakoś sie trzymam.

Luszka , zazdroszcze ci z tymi wentylatorami. Weronika jak tylko widzi wentylator to dostaje paniki i taakiego płaczu, że hej. Chciał nie chciał musze się obejsc bez niego , a teraz ułatwiłby mi życie. Niestety , strasznie się go boi i nie wiem jak mam juz jej tłumaczyc. Wiosną była go tak ciekawa , że przewróciła go na siebie i od tamtej pory histeria nawet na sam widok.

wczoraj moja koleżanka miała rano cesarkę. O godz. 8 sms- mam synka! o godz. 15 tel. - jednak mam córkę! ups :-D

reklama
Dobre :-D

Magda u nas wręcz przeciwnie muszę pilnować żeby Natalka nic nie zbroiła bo włazi na krzesło i majstruje przy wentylatorze... Poza tym nie chcę żeby dmuchało na nią tak bardzo (ona to uwielbia) po wiadomych problemach z uszami.

Do góry