reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Straszne tu pustki! Widac, że weekend sprzyjał w pogodę i odpoczynek!
Ja tez powoli przygotowuje sie do wyjazdu, choć to dopiero w niedzielę....
Mamy tylko problem z kwaterą nad morzem- nic nie zaklepaliśmy, bo czekalismy na decyzję Krzyska kuzynów , no i jest kłopot, żeby znalęź coś sensownego od 30 lipca:-(.....ale będę wytrwała w poszukiwaniach, a jak coś to kupię namiot ;-)

reklama
witam!

u mnie totalne zawalenie robota (chwilowe ;-)). dopiero udalo mi sie zjesc sniadanie!

poza tym OK, zabki mnie ciesza :-) tylko ten upal... i na dodatek dzisiaj powrot do domu autobusem! :dull:

witam,
ja już po urlopie... może w następnym tygodniu się uda!

Vertigo kochana jeszcze raz- super zębiska!!!

a teraz spadam latać po urzędach... co tam! dopiero w jednym byłam ściągnął z nas niezłą kwotę... :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

dziewczyny Kaszu się odezwała...
Laurka ma jakieś ropne zapelenie w górnej szczęce i usuwają jej wszystkie cztery górne ząbki!! :-( a Kaszu ma poważne problemy z żoładkiem, wazy 40 kilka kilogramów, robi badania... :-(
tyle nieszczęść naraz...
pozdrawia was bardzo serdecznie i prosiła zebyście nie miały do niej pretensji że się nie oddzywa...

Vertigo, ale ten powrót autobusem nie oznacza, że samochód poszedł w zastaw ząbków?;-)

Mała, ściskaj mocno Kaszu, a Kaszu nich ucałuje Laurkę. Zycz im zdrówka!:tak:

Sylaaaaa, gdzie jesteś?

Magdusiek dziś wraca?Bo pusto tu bez niej.:-(

Witam
Kasiek trzymam kciuki za znalezienie super kwatery. I zazdroszczę wyjazdu.
Ja też chcę nad morze...
Vertigo nie dziwię się że ząbki cieszą - cudne są
Mała
pozdrów Kaszu i przekaż życzenia zdrówka od nas.
no właśnie, i gdzie jest Syla?

A ja mam dosyć upału. Jak wieszałam pranie to myślałam że uświerknę na balkonie. W domu jednak chłodniej. Niewiele chłodniej, ale... chłodniej.
Jak pisałam wyżej: Chcę nad morze :tak: Ale czeka mnie inna podróż;-)
Bolą mnie bimbały bardziej niż zwykle czyli już blisko chyba...

Dzień dobry
Wqróciłyśmy, było genialnie, ide sie rozpakowywac, a wieczorem wpadne chyba, ze padnę. Ale uwielbiam jednak wakacje :-)

Doxa - no ine strasz z tą cytologią, weź ją zrób, ja nie wierzę w takie - nic się nie dzieje - na oko!!! Jakas słaba lekarka skoro nie robi. To, ze państwowo nie przysługuje nie znaczy, ze ni powinno sie zrobić itd. Do dziś bym kolana nie miała gdybym na państwowo czekała itd.
Dziewczyny 2w1 - trzymajcie się do terminów itd.
Kasiu - niezwykle miło im się zrobiło gdy przeczytałam że Ci pusto beze mnie :-)

BYło super, moje dziecko spędzało czas na basenie itd, głownie, piło sok z dystrybutora itd, ale skoro chlor jej nie zaszkodził to niby jak sok mógł ;-)
Ja piłam głównie wino i nie pwoeim, podobało mi się ;-)
I pogoda była piękna a dziś spokojnie wylądowałyśmy przed aferą lotniskową i na luzie dojechałysmy do domku. zdjecia kiedyś wrzucę ale tkiedyś, bo jestem dziś padnieta, tylko nadrobię pozostałe wątki.

Madziu, witam Cię baaardzo serdecznie!:tak::tak::tak: Cieszę się, że wakacje były udane. I jak myslę cos jeszcze wykombinujesz, żeby nie siedzieć w Wawie.

Luszka, tak sobie pomyślałam, że jutro to jeszcze powiesz nam dzień dobry, ale w środe to juz może tylko sms-ka wyślesz z wiadomego miejsca;-)

A kwaterę znalazłam ale nie w Dąbkach ani łazach tylko w Ustce ( też ładnie) ale niestety nie o takim komforcie marzyłam, ale mogę się tylko kajać za zbytni optymizm co do kwatery.;-) No ale kilka dni szybko zleci, najważniejsze aby pogoda była + morze , nic więcej nie trzeba:-)

reklama
Kasiu - będzie! Wierzę, ze będzie fajnie w Ustce.
Ja pewnie niedługo wyjade na kilka dni do Gdyni, a pozniej zobaczymy... może coś jeszcze uda się wykombinować.
Dziewczyny - może to zabrzmi głupio, ale pomyslcie czy nie wykorzystać, ze dzieci do 2 lat jeżdża najczęściej za ubezpieczenie czyli np. za ostatnie last minute oferta hotelu all inclusive Natalia płaciła 8 zł.... czasem warto polecieć zagranicę, bo wychodzi zwyczajnie taniej niż w Polsce i często warunki sa dużo lepsze, bo nie dopłaca się za każda pierdołę typu plac zabaw, turystyczne łózeczko, jedzenie dla malucha itd. Ja z Natalią chętnie wyjade gdzieś do Polski, ale pewnie póki co do Gdyni, bo tam na nas czekają.

Do góry