reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

a mi nie zal, bo meza tez trzeba sobie czasem poszerzyc ;-) a nie tylko w szlafroku i papilotach ;-)

reklama
Magda Ty potworze bez serca! :-D Musze następnym razem spróbować! Ale chyba babcia jeszcze bardziej to przeżyje zostając z płaczącym dzieckiem w domu!

tusiekn nie mam pytań! w jaki sposób można zostawić kluczyki opd samochodu w spodniach w sklepie?!

mala, Ty sie nie przejmuj babcia tylko Zuzia. bo jej ma byc dobrze, a babcia jest po to, zeby ja uspokoic!

Mala maz na zakupach jest zakrecony na maxa, klucze wyjal jak przymierzal spodnie i wlozyl do mierzonych:wściekła/y: A smial sie z kolesia ktory w innym sklepie zostawil sobie tel w przymierzalni, na jego szczescie lezal sobie na pufie. Dlatego ja zapowiedzialam ze od dzisiaj ja nosze kluczyki w torebce tak jak dokumenty od auta.
A tak jeszzce o tym Wax'ie doczytalam, ze najlepiej go stosowac w saunie i dobrze sie sklada bo ja saune odwiedzam przynajmniej 2 razy w tygodniu. Po poludniu zakupie i zobaczymy, po ostatniej farbie wlosy mi strasznie wypadaja:szok:

Tusiekn, Ty najlepiej dorabiaj drugie kluczyki. tak na wszelki wypadek;-)

Vertigo, mąż się sam tez poszerza;-) ale może go kiedyś przypilnować, żeby nie za mocno sie poszerzył?;-)
Luszka, rany Ty nie długo rodzisz:szok:

ale sie posze... tfu, rozpisalyscie... :-)

no raz do roku to ja Arkadie moge odwiedzic, ale nie czesciej!!!
bo raz, ze ja sie tam gubie, a dwa, ze widocznie nie ja jedna i mi sie z bazarem kojarzy... wole Blue City gdzie jest cisza, albo WP bo znam na pamiec... ;-)

Mala... na randke z mezem marsz!!!
koniecznie!!!

Tusiekn nieźle, ja zawsze noszę drugie kluczyki w torebce. Chyba że wezmę akurat nie ta torebkę i kluczyków nie przełożę... ;-)
Kasiek no niedługo :tak: a może jeszcze wcześniej. Zobaczymy
Na weselu jak nie mogłam usiedzieć przy stole to Jaro sie mnie pytał czy chce wcześniej urodzić. Ale nie myślcie sobie że szalałam;-) - tak mało jak wtedy to jeszcze na żadnym weselu nie tańczyłam. A na poprawinach paru żartownisiów mówiła że brzuch mi sie obniżył..... więc stresa zaliczyłam troche...

no... polozylam dziecie i poczytalam co napotworzylyscie dzisiaj... ;-)

Syla, na zakupy to tylko rano... wiesz, wstajesz z mysla: dzis bedzie bardzo dobry dzien... no jak sie takie motto przybiera, to az nie wypada isc do pracy, bo to roznie moze byc... ;-)

Tusiek, Ty chyba zartowalas???
no gdzie z Krystianem do kina poznym wieczorem... sami bylismy, na randce... :-)

a w ogole to mam do Was pytanie, ale to odpowiednim watku (zakupowym)... :-)

reklama
Teddy, znaczy poszerzałaś się w parze;-) ja nie lubię kina, bo nie znoszę głośnych pomieszczeń, znaczy chyba mam nadwrażliwe uszy. Ale w domku na kanapie przed telewizorkiem z pyszną herbatka, albo czymś tam jeszcze jest ok. I broń Boże włączać mi kino domowe, bo od razu mnie się w głowie coś miksuje;-)
I dlatego zawsze w tym względzie mam jakieś braki, znaczy nie poszerzam się;-):-D

Do góry