reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Lindsay, tak Tunezja w mieście EL JEM (amfiteatr) :-) dzisiaj wzięło mnie na wspomnienia z wakacji :-)

Ja biorę Feminatal od drugiego trymestru. Dodatkowo żadnych innych tabletek nie zażywam, bo moja gin twierdzi, że Feminatal ma wszystko to co potrzeba w odpowiednich proporcjach.

reklama
Tak kazdy lekarz inaczej przepisuje . ja jak do tej pory wszystkie wyniki miałam ok i nadal raz dziennie po sniadanku biore FEMINATAL.

Osttanio czesto pije herbatke dla kobiet w ciąży z HIPPA . Bardzo dobra i ma mnostwo witamin A E C B 6 B12 kwas foliowy magnez wapn, cynk ,jod ,zelazo

Syla a jak tam Twoje starsze dziecko reaguje na rodzeństwo ? miedzy mna a moim bratem jest 8 lat różnicy i On strasznie chciał rodzeństwo. podobno mówił, ze inni to maja choć psa a on nawet siostry nie ma hihi

teraz jest lato więc dużo naturalnych witaminek jemy a one są najlepiej przyswajalne. Ja też biorę od czasu do czasu i powidziałam o tym gince.Ale dopiero chyba z 13 tabletek łyknęłam przez całą ciążę :laugh:

oj Jolik mnie też dzisiaj wzięło. a zdjecie mamy identyczne z moim mezusiem. och to był fajny wypad do tej Tunezji...

Lindsay oj tak wypad był wspaniały. Jest co wspominać :-)

Postaram się pokazać jakieś fotki ... może na wielbładzie :-) to było przeżycie :-)

Lindsay, między Oskarem a tym małym (mówią że dziewczynka, ale do końca nie mogę uwierzyć) będzie też 8 lat różnicy i on dokładnie tak jak Twój brat mówił. Zdarzało się nawet że jak wracaliśmy, jeszcze z przedszkola, to płakał. Autentycznie. Jak się dowiedział że bdzie miał rodzeństwo to rzucił się na mnie i zawołał HUUUURRRRAAA, Gratuluję. To gratuluję było najlepsze, ubawiliśmy się po pachy. Teraz jak się dowiedział że coś nie tak i musze leżeć, no może polegiwać, to tak się rozpłakał że nie mogłam go uspokoić przez telefon. Nie mogłam go przytulić bo jest u dziadków z Andrzejem (mężem). Andrzejowi się wyrwało jak ze mną rozmawiał przez telefon.
Tak więc bardzo czeka. Ale wolałąbym żeby tak tego wszystkiego nie przeżywał, szkoda mi go. Jest za wrażliwy.

reklama
wiesz co Syla to chyba niemozliwe, bo moj bratanek , który teraz ma juz 17 lat jak sie dowiedział z bedzie miał rodzeństwo (dwa lata temu )to tak bardzo sie cieszył ze nie patrzył czy sie wstydzi czy nie i ryczał. a potem moja bratowa tez lezała i On tak strasznie przezywał, ze az sie o niego martwiliśmy. to chyba zalezy czy starsze dziecko chce tego rodzenstwa czy nie. No a teraz starszy ma 17 a młodszy 2 i jak gdzies ida to az serce sie kroi jak sa za soba.

Do góry