reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Mała tak jak pisze Kasiek, z wiekiem przejdzie! A ze smoczkiem nie pomogę, bo Oli nadal do spania dostaje ;-) Oj muszę się za to wziąć!

Magdusiek Natalka superowa! A na ostatnim zdjęciu ma re-we-la-cyj-ną bluzeczkę :-) Nic dodać nic ująć!!!!!!!!!!!!!

A ja zaraz znikam na ... randkę :-) Nie pamiętam kiedy ostatnio byłam!!! Mąż zabiera mnie do restauracji, dostałam już piękne róże z okazji rocznicy!
Oli właśnie się kąpie, położymy go i wychodzimy - wujek Adam będzie w pogotowiu jakby się synio przebudził, ale raczej mu się to nie zdarza i mam nadzieję, że dzisiaj będzie słodko sobie spał :-)

reklama
o matko, dojechałam do domu, miałam dzis frajd po szpitalach, babcia w jednym, dziadek w drugim. babcia jeszcze dziś będzie miała zabieg, ręka jest złamana z przemieszczeniem i nie da się złożyć bez kamerki itd, bo ma za silne mięśnie. I ma gips od pasa w górę. I 85 lat. Czuję, że ciężki okres przed nami :-)

Kasia, Doxa - w imieni Natalki dzieki za komplementy.

Ale czuję, ze emocje ze mnie wychodza... nerwowo dziś było.

Witam,
jestem pierwsza? Jak za dawnych bardzo dawnych czasów...:-)

Natalka wyglądała pięknie! Czekam na więcej fotek. A koszulkę ma treściwą! :-D

Kasiu wiesz że już się nad tym zastanawiałam czy dobrze że teraz odstawilismy smoczka. Ale jak już go nie ma to nie ma, nie mogę jej teraz kupić nowego i od tak po prostu dać. No trudno, mam nadzieję, że nie będzie już gorzej... Po prostu uznałam, że to dobry moment żeby powiedzieć smoczkowi "pa pa", skoro spadł z balkonu... Tym bardziej, ze to Zuzia sama go rzuciła i wytłumaczyłam jej że wpadł w k..ę pieska i jest beee. I ona to wszystko teraz mówi po swojemu.
Doxa pewnie rozmarzona po wczorajszym upojnym wieczorze z mężem śpi... Daj znać kochana chociaż jak było i jak Olinek to zniósł. hi hi ;-)
magdusiek ojej teraz ciebie fatum dopadło?! Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze! Zdrówka dla dziadków! A co się stało, że babcia rękę złamała w lato? Chyba nie zabrałaś ją na swoje szpagaty?
no właśnie ciekawe jak tam Syla...
A Jolik, Orzeszek? A gdzie Tusiek? A Teddy się nie przywitała...

Dzień dobry
Ja wstałam przed 7:00, razem z Natalką, jedliśmy spokojne rodzinne śniadanie itd.
Mała - wlazła na krzesło, nie wiem w jakiej sprawie, już nie wnikamy, spadła na fotel, cud,ze tylko tyle sobie zrobiła. I że mimo tylu lat, choroby wieńcowej, przepukliny i pobytu w czterech obozach w czasie wojny, w tym w Oświęcimiu, jest napreawdę twardzielem itd, ma całkiem niezłe kości i jak trzeba to się zbiera w sobie.

Jestem już jestem ;-)
Witajcie!
Mała wczoraj było naprawdę super i romantycznie i nikt nie jęczał "mama mama" ;-) Olinek ani razu się obudził, tak więc wujek spędził cały wieczór przed TV/komputerem. Za to ok. 4 rano Oli się przebudził, ale szybko zasnął i dzisiaj musiałam go budzić przed wyjazdem na fitness. Generalnie schemat wieczornych wyjść mamy przećwiczony, sprawdził się idealnie więc baaaardzo się cieszę :-) :-) :-)

Magdusiek obyśmy my w wieku Twojej babci miały tyle siły i krzepy!!!!! Ty pewnie masz to w genach! Zdrówka dla babci i dziadka, niech szybko wracają do domu!

reklama
Do góry