reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dziendoberek... :-)

bardzo milo dzien sie zaczal... o 4.20... Kamil nie dociagnal zaslon a ja mam okna na wschod... ;-)
ale nie narzekam, milo sie chodzi do pracy w towarzystwie sloneczka... :-)

Doxa, ciekawe czy ta cena to od ilosci materialu zalezy... aha, i czy sa w stanie zrobic z dwoch jeden... ;-)

Magdusiek, fotki, fotki, fotki... w ilosci jak najwiekszej... :-)ostatnio im wiecej sie fotek w galerce pojawia tym mi sie apetyt zaostrza... ;-)
co do wozkow to wiesz, ja nadal fanka chicco nie jestem i nie kupilabym normalnego ich modelu w normalnej cenie, ale juz mowilam, to jest model "dla ubogich" - nie katalogowany, bez wyposazenia, w starej kolorystyce, i za 240 zl to ja nie smiem krytykowac... bo i tak jest lepszy niz te polskie babydreamsy czy coneco, ktore kosztuja wiecej...

pytanko mam do warszawianek (i Kasi)... jak myslicie, gdzie jest wieksza szansa ze dostane sportowe buty dla malego, w Tarasach czy w Arkadii???
bo sklepy widze ze te same sa, tylko nie wiem gdzie lepiej wyposazone...

reklama
Dzień dobry
Teddy - jasne.
fotki będa ale musze jakoś przebrać cokolwiek, bo póki co mam bałaan w domu, bałagan w głowie i bałagan w aparacie i kamerze.
Idę po kawę...

Witajcie!
Dzisiaj piękny dzień się zapowiada :-) I słońce świeci! I dzwonił właśnie kurier, że paczkę dzisiaj przywiezie (wózek) ! I rocznicę ślubu dzisiaj mamy ... Ale się będzie działo :-)

Teddy cena zależy od modelu i głównie od firmy! Spokojnie Ci tam coś dopasują, przeszyją, zszyją, co tylko będzie konieczne, nic się nie bój ;-) Poza tym zawsze możesz tam pójść, pomierzyć staniki, dowiedzieć się jaki masz rozmiar i powiedzieć że żaden Ci się nie podoba lub że jest za drogi i poczekasz na nową dostawę (póki co nie ma tam wielkiego wyboru, bo p.Hania niedawno otworzyła swój własny sklep).

Magdusiek tak, tak, czekamy na fotki!!!

Teddy trudno powiedzieć z tymi butami. Wg mnie trzeba trafić! W Galerii Mokotów też możesz spróbować poszukać! A jakich butków dokładnie szukasz?

butki widzsiałam piekne w GM, w ecco dziecinnym. duzy wybór był i naprawde fajne. a Natalia na wyjeździe nie wychodziła z takich gumowych sandałków na rzepy, z takim miękkim od wewnątrz, nie wiem co to jest, ale dzięki temu do nóżki nie dotyka guma tylko to coś.

Doxa, wszystkiego naj dla Ciebie i meza... :-)

co do butkow, to chce sportowe (to sie nazywa chyba obuwie treningowe), lekkie, takie "do dresu"... ;-)
mam tylko jedno popoludnie, bo chcialabym na wyjazd... no i nie zdarze objechac wszystkiego...

Teddy - widziałam w GM ale przyznam,, że patrzyłam na rozmiaryu w okolicy 22, więc nie wiem jakie modele są z tych Krystianowych.

Dzięki dziewczyny :-)

Teddy a w CCC byłaś? Oni tam mają Gufo i sporo modeli właśnie sportowych, tylko tak jak pisze Magdusiek, nie wiem jak z większymi rozmiarami.

reklama
Witam,

widzę, żę wczasowiczka wróciła. :-) Ciesze się, ze wyjazd się udał. Teraz pewnie będziesz nam częściej znikać. no i ja też czekam na lawinę fotek...

Doxa mnóstwo miłości na dalsze rocznice! :tak:

Moje dziecko wczoraj uderzyło dziewczynkę 2-letnią w twarz, bo wzięła sobie Zuzi zabawkę! Załamałam się! Dostała karę, bawiła się sama w innym pokoju. Po jakimś czasie wróciłysmy i była już bardzo grzeczna. Powiedzcie że jej to minie z wiekiem...

a teraz pytanie z choinki: dziewczyny czy można myć naczynia z melaminy w zmywarce?

Do góry