reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Zjadło mi posta,było super, Natalia jest pierwszym podróznikiem, wszelkie środki lokomocji sa ok, wszystkie interesujące. Wypoczełam, Natalia też, nie chciała wracać do Warszawy tylko móiwła, że chce być dalej w Grecji, nauczyła się wielu nowych słów, ma nowe umiejetności, nowe zęby (trójki na górze wychodzą, a dolne na dobre widać) ogólnie kapitalnie. Myslę, że we wrześniu albo październiku znów z nią wyjadę....

Syla -trzymam kciuki za koniec złej serii. I całuje.

Mało pisałyście, szybko nadrobiłam. Widze, że zakupy wózkowe i to podglądane się odbywały. Teddy - a odgrażałaś się, ze już nie chcesz żadnego innego wózka? To atlantico jednak nie ma samych plusów? ;-)
Kasiu - no takie zakupy mnie minęły.... mam nadzieję, ze niedługo znów wpadniesz choć na trochę.
Vertigo - mam nadzieje, że te noce juz za Wami.
Doxa - gratuluję namiotów :-) Też się powinnam wybrać.

ooo, Greczynka wrocila... :-)
no opowiadaj i pokazuj... ;-)

Kasiu, dziekuje w imieniu mezczyzn... :-)

Magdusiek, atlantico ma same plusy, o ile sie nim jezdzi a nie rozdwaja miedzy pchany wozek z uciekajacego zboja... ;-)
oczywiscie nadal jest naszym podstawoym wozkiem na spacery, a chicco bedzie brany tam, gdzie wozek potrzebny "w razie czego"

zakupy udane polowicznie, kiepsko z kurtkami, fatalnie z "adidaskami"... kurtke co prawda kupilismy i bluze fajna w Cubusie, sa przeceny 50%... a jutro wyruszam na objazd sklepow sportowych... ;-)

cześć Magdusiek, jaka pogoda w Grecji? Teddy ma rację opowiadaj!
50 % w Cubusie, hmm coraz szybciej te przeceny teraz, to jakieś wiosenne? Ale chyba mi wszystko jedno bo zakupy to ostatnia rzecz na którą miałabym teraz ochotę. Dzisiaj dotarłam do domu o 18-stej, poźniej szaleństwa Niuńkowe i teraz odpadam. A dziecko je kaszkę, juz po kąpieli. Byle do lipca.. Magdusiek dawaj tutaj greckie klimaty umęczonej koleżance.:tak:
Doxa, przeciez wiesz że ja piszę zawsze swoim, drzewkowym tempem. :-)

No było super. fantastyczny hotel, bardzo duży teren, z ogrodem,z adbany, alejkami, dwa baseny, w jednym odgrodzony brodzik dla dzieci, knajpa, bar, tawerna, plaża i spa. W spa nie yłam, bo uznałam, ze byłoby to przegięcie względem mojej Mamy ;-) I Kamila finansującego moj wypad (bp Natalia pojechała za 8 zł - ubezpieczenie).
I place zabaw dwa.... i leżaki, łózka, parasole, taras, superowa restauracja, mili kelnerzy, Natalia biegająca i zaczepiająca wszystkich wokół i wszyscy wokół zaczepiający Natalie. Ogólnie bardzo, bardzo miło. Musze zebrać myśli, bo dziś wstałamw środku nocy, Natalia jest wykończona, mój dziadekw ylądował w szpitalu i nie wiemy czy tylko ustabilizuja mu wyniki, leczenie itk czy spędzi tam więcej czasu... ale ogólnie pozytywnie bardzo.

Magdusiek, witaj po udanym wypoczynku!:-) Miło, że wróciłaś, znów troche może tłoczniej na BB bedzie.;-) Bardzo prosimy o dużo fotek !:-)

Doxa, jeżeli możesz to zdradź prowincjuszce ile taki namiot na zamówienie w wielkim świecie kostzuje?;-) o zdjęcie nawet nie śmiem prosić:-D

Teddy - zdziwiłam się, bo zawsze bardzo krytykowałas chicco :-) Ale faktycznie coś jest w powiedzeniu, ze za przeproszeniem tylko krowa nie zmienia poglądów ;-) A wózek bardzo fajny. I ten Olinkowy bardzo mi się podoba, esprity fajne sa.

reklama
Magdusiek no, no cudnie tam musiało być!! Bardzo się cieszę, że wyjazd Wam się udał! Należało Ci się!!!!

Kasiek a namioty to różne mają ceny ;-) Mi pani dobrała taki za 109zł, ale ma i takie po 350zł! I do tego zapłaciłam 20zł za przeróbkę.

Do góry