reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Syla kurcze niesamowite jakies historie się u ciebie działy. Uściskaj prosze siostrę ode mnie - jak dobrze że się nic nie stało. U Andrzeja na pewno juz lepiej. Przyda wam sie ten urlop jak nic, dobrze że to juz niedługo.
Kasia74 życzę zdrówka, dobrze że Julka taka dzielna i nie drapie za bardzo.
Kasiek74 dzięki za radę spróbuję przy następnej okazji (mam nadzieję że jej nie będzie) wypróbować twój sposób.
2 Kaśki dlaczego wy właściwie macie takie podobne nicki :confused:

Olinek przefajowy :-)

reklama
Goście wyszli! Grill się udał, jedliśmy co prawda w domu, ale grilowaliśmy na tarasie i trochę tam sobie siedzieliśmy, ogólnie baaardzo miło i fajnie było. Nawet delikatna mżawka nam nie przeszkadzała!

Syla ależ się Wam nazbierało! Podziwiam Cię, że zachowałaś przy tym wszystkim zimną krew! Mówi się, że nieszczęścia chodzą parami, u Was to chyba czwórkami ;-) Syluś kochana, życzę zdrówka Andrzejowi i teściowej i niech Was te nieszczęścia jak najszybciej opuszczą!!! (może lepiej że były hurtem, bo w krótkim czasie i teraz bedziecie mieli spokój i błogi urlop!!!! :-))

Drzewko miło że się odezwałaś, tylko czemu nie częściej?

Kasiu dobrze, że wirus Was opuścił, a ospa łagodna! Zdrówka!!!!

Kasiek no to goście trochę zabawili! Na pewno było im miło :-)

Qrcze no i znowu funkcja informująca o nowych odpowiedziach by się przydała!

Dziewczyny, dziękuję w imieniu Olinka.

Doxa, widac dobre towarzystwo to wszystko czego potzrba i nawet pogoda w niczym nie przeszkadza:-)
Pożegnam sie do jutra, zmęczona jestem. Pa

dziendoberek... :-)

przegapilam wczoraj nowe fotki Olika, spojrzalam na autora nie na date... ale juz sie poprawilam... Oli w roli kota ekstra... :-)

nieprzyjemny jakis ten dzionek taki... ciemny, deszczowy sie zapowiada... chyba wyciagne chlopakow na zakupy, nie beda zachwyceni... no ale coz, Krystian powyrastal z kurtek, no i jakies gitowe adidaski dla niego mi sie marza... :-)

Syla, ale Wam sie nazbieralo... trzymajcie sie cieplo...
chyba limit nieszczesc przed urlopem juz wyczerpaliscie... i dobrze, ze nie w trakcie...

a dziekuje... mam nadzieje na udane... szczegolnie jak juz sie z tej Woli dalej w miasto wypuszczam... ;-)

co tu tak cicho???

reklama
Witam!
U nas pogoda śpiąca! Oj bardzo śpiąca!Mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie wiecej słonca!
Teddy, mam nadzieję, żę zakupy się udadzą. Ja chyba pojadę po jakieś bluzki, bo cos mam mało.....
Nie napisałam Teddy wcześniej, ale bardzo podobają mi się Twoi mężczyźni;-)
Magdusiek, zamelduj się jak wrócisz!

Do góry