Doxa
Fanka BB :)
U nas cały dzień albo lało, albo kropiło ... w związku z czym Oli wylądował u babci, a my pojechaliśmy na różnego rodzaju zakupy ... między innymi byłam w końcu u p. Hani (dla zainteresowanych nie pracuje już na Grochowskiej, otworzyła swój sklep na Smolnej) no i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu okazało się, że mam 70E :-) :-) :-)Nadal nie mogę w to uwierzyć!!! Niby gdzie ja mam ten biust?!? Ale p.Hania kilkakrotnie pokazując mi metkę mówiła "widzi Pani co tutaj jest napisane?" ;-) Stanik odbiorę w poniedziałek, bo trochę trzeba go zwężyć pod biustem - mam nadzieję, że będę mogła w nim oddychać!
Byliśmy też w Reserved - w ten weekend mają 20% rabat na kolekcję dziecięcą. U nich rozmiary zaczynają się od 1,5 - 2 lata (92cm), ale z lekkim zapasem już możemy tam ubierać dzieci! Całkiem ładne ubranka mają. Oczywiście Olinka obkupiłam :-)
Teddy ja od lat włosy warbuję wyłącznie u fryzjera. Farba jest chyba z Loreal "Diakolor" czy coś takiego - to jest właśnie ta delikatniejsza farbka.
Super, że wózek Wam się sprawdza :-) My jeszcze nie mamy :-(, w piątek dopiero robiłam przelew, ale jest i dobra wiadomość - dzisiaj babcia dorzuciła się do wózka :-)
Byliśmy też w Reserved - w ten weekend mają 20% rabat na kolekcję dziecięcą. U nich rozmiary zaczynają się od 1,5 - 2 lata (92cm), ale z lekkim zapasem już możemy tam ubierać dzieci! Całkiem ładne ubranka mają. Oczywiście Olinka obkupiłam :-)
Teddy ja od lat włosy warbuję wyłącznie u fryzjera. Farba jest chyba z Loreal "Diakolor" czy coś takiego - to jest właśnie ta delikatniejsza farbka.
Super, że wózek Wam się sprawdza :-) My jeszcze nie mamy :-(, w piątek dopiero robiłam przelew, ale jest i dobra wiadomość - dzisiaj babcia dorzuciła się do wózka :-)