reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Luszka tak, ja od wczoraj mam problemy z wejściem na BB :-(

Tusiekn Oli rzadko chce wynieść jakąś zabawkę z domu, ale lubi wychodzić z niekapkiem/bidonem/butelką wody w rękach :-)

Krystian sam nic nie zabiera na spacer, ale za to mnie wciska tysiace dupereli... ;-)

Witam!
Mnie też nie chciało sie ładować BB. Ale teraz jest ok.

U nas czasem jakas zabawka wędruje z nami czasem nie. Zawsze jak U Olinka picie w ręku! OJ, od wczoraj moja dama nosi torebkę !;-) a tam dużo malutkich różności;-)

Luszka, facet całkiem spory !

Dziś Nadia w środku nocy zrobiła sobie przerwę :baffled: aż mnie zezłościła:zawstydzona/y: ale u nas chyba idą dwie trójki....

Ale bb dzisiaj chodzi, do tego moj transfer, brr

Natek ma 3 ulubione maskotki i jedna z nich zwsze zabiera jak jedziemy autem albo na spacer wozkiem, ale z dzisiejsza pilka mnie zadziwil, coraz czesciej zauwazam ze moje dziecko zaczyna miec humorki. W 100% ma bunt 2-latka.

Luszka tak czy tak odpoczywaj, a chlopak niech rosnie spokojnie:-)

Mala ja tez uwazam jak Doxa zebys nie wychodzila po kryjomu. Ja nigdy tak nie wyszlam, niech wie ze po prostu musisz wyjsc i wrocisz. Moze po prostu ma taki okres.

Uściski dla wszystkich Dzieci!
(małych i dużych)

h035.gif

dziendoberek... :-)

wyglada na to, ze klopoty z BB sie skonczyly, przynajmniej na te chwile... :-)

...a ja sie rano chcialam heroicznym czynem pochwalic, teraz to juz nie ma sensu, bo stracil na znaczeniu... ;-)

ZARAZ BEDA ZYCZENIA

pochwal sie, Misiu!

a Antonina znowu sie obudzila po nocy i nie spala 2h! najpierw walzyl tato, a w koncu i tak wyladowala u mnie w lozku. tak ja to boli, ze dopiero panadol pomaga, viburcol nie daje rady.
czy czyjes dziecko tez tak gowniano przechodzilo piatki?

reklama
biedne Wy z ta Tosia jestescie... :-(

ja sie u Krystiana nie moge piatek doliczyc, co nie znaczy, ze ich nie ma, bo jakas taka pelnozebna ta paszcza mi sie wydaje...

Do góry