reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Vertigo, bardzo prawdziwa prawda!

Co do prania to zaczął się sezon podlewnia kwiatków na balkonach i moje pranie nie raz wymaga powtórki;-)

reklama
no wiesz... ja mieszkam na samej gorze pod dachem zagrazaja mi tylko srajace ptaki i samoloty. i ufo ;-)

hi hi Vertigo u mnie podobnie:-) Ostatnio doszly nie wiem jak to nazwac bo nawet nie wiem co to bylo, na firance bylo pelno malych pajakow bo maz zrobil im zdjecia i dziewczyny co najgorsze one zniosly jaja i naliczylam ich 30. Cos okropnego, skad sie to wzielo? Na szczescie maz to szybko usunal bo ja sie smiertelnie boje pajakow, gadow i wszystkiego podobnego.

Oj Kasiek wiem jakie to upierdliwe bo jak kiedys mieszkalam na nizszym pietrze to sasiedzi roznosci z gory wywalali, a raz ktos spuscil kiepa niespalonego i zaczal mi sie chodnik jarac, na szczescie bylam w domu.
A ja sie wzielam za pedicure, mocze sobie syrki i mam zamiar sobie zrobic jakies ekstra pazury;-) A pozniej planujemy saune, tylko nie wiem czy dam rade na ten upal, chociaz przyznam ze niezle sie rozluzniam w niej. Kasiek a Ty wolne masz, ze na bb o tej porze?;-)

Tusiekn, ja w piatki mam tylko 1 godzinę- od 7.45 do 8.30! I chwała za to!:-)
A TY idź na dwór tam też jest sauna i nieźle sie spocisz;-)

reklama
w moim przypadku wyystarczyloby "made by Tusiek";-) Ja sie po prostu odprezam na saunie mimo wysokiej temp a upaly mnie mecza, dziwne to troche, ale coz...

Do góry