reklama
tusiekn
Fanka BB :)
hi hi Vertigo u mnie podobnie:-) Ostatnio doszly nie wiem jak to nazwac bo nawet nie wiem co to bylo, na firance bylo pelno malych pajakow bo maz zrobil im zdjecia i dziewczyny co najgorsze one zniosly jaja i naliczylam ich 30. Cos okropnego, skad sie to wzielo? Na szczescie maz to szybko usunal bo ja sie smiertelnie boje pajakow, gadow i wszystkiego podobnego.
tusiekn
Fanka BB :)
Oj Kasiek wiem jakie to upierdliwe bo jak kiedys mieszkalam na nizszym pietrze to sasiedzi roznosci z gory wywalali, a raz ktos spuscil kiepa niespalonego i zaczal mi sie chodnik jarac, na szczescie bylam w domu.
A ja sie wzielam za pedicure, mocze sobie syrki i mam zamiar sobie zrobic jakies ekstra pazury;-) A pozniej planujemy saune, tylko nie wiem czy dam rade na ten upal, chociaz przyznam ze niezle sie rozluzniam w niej. Kasiek a Ty wolne masz, ze na bb o tej porze?;-)
A ja sie wzielam za pedicure, mocze sobie syrki i mam zamiar sobie zrobic jakies ekstra pazury;-) A pozniej planujemy saune, tylko nie wiem czy dam rade na ten upal, chociaz przyznam ze niezle sie rozluzniam w niej. Kasiek a Ty wolne masz, ze na bb o tej porze?;-)
reklama