reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hejka,

dziś już piątek,

Kasiek, nie zrobisz mi tego i nie przyjedziesz jak mnie nie będzie, prawda???!!!!!

Iga w nocy zwymiotowała bidulka, coś ją bierze ale dziwnie. W ciągu dnia super a w nocy charcze jej coś w nosie....

a dlaczego tak długo poza domem? Ano tak wychodzi. Oskar ma 3 razy w tyg piłkę nożną do 17,30 więc ja siedzę w pracy (a mam co robić) i jak go już odbiorę to jedziemy do domu, jedziemy i jedziemy i jedziemy. Korki są juz w połowie drogi i efekt taki że 11km pokonujemy często w 1,5godziny. Takie są uroki mieszkania przy trasie wyjazdowej z Warszawy:tak: Muszę Wam powiedzieć, że nie zauważyłam że tylu Polaków wyjechało za granicę, ja codziennie widzę ile wjeżdża i wyjeżdża z Warszawy. Teraz to na Krakowskiej rejestracje miejscowe to już mniejszość.
Ludzie jeżdżą za pracą ale się porobiło, co?
Oskar zaproponował że będzie sam wracał po piłce ale szkoda mi go, trochę godziny nam nie na rękę.

reklama
Dobry wieczór,
info dla Bytomia :-)
"Już w najbliższą sobotę i niedzielę, 26 i 27 maja 2007, w C.H. Plejada w Bytomiu wszyscy chętni rodzice będą mogli bezpłatnie przebadać swoje dzieci w wieku 0-14 lat i sprawdzić czy stopy ich dzieci
są kształtowane prawidłowo.

Akcja prowadzona jest w ramach Akademii Zdrowej Stopy – Bartek. "

Kasiu - za linka przepraszam, wiecej nic nie będe wrzucała.
Rany, zmeczona jestem, a Kamil dziś będzie koło 23:00...

Witam!
Syla, wiem coś o pracy w W-Wie. Dużo Płocczan co dzień sie przemieszcza tam do pracy. A najsmieszniej jest jak w przypadku mojego kolegi, on jeździ do stolicy pracować w Orlenie, a niektórzy warszawiacy przyjeżdżaja do pracy do Płocka do Orlenu:tak: Porypane:-p
Mi tez bardzo zależy na spotkaniu z Tobą i z Madzią i Doxą i jeszcze Teddy chciałabym poznać, więc po prostu ustalmy jakis termin i ja będę się go trzymać choćby niewiem co!

A o kapelusze poproszę którąś z WAs!:-)

Madziu, możesz wrzucać linki ale zawsze dopisz-nie czytać!

o, dobrze ze ktos wspomnial o suszonych pomidorach, bo mam w glowie "salalke" tylko jakas uboga mi sie wydala... pomidorki uzupelnia braki... ;-)

Kasiu, ja tez Cie chetnie poznam... :-)

teraz sie nazarlam sledzikow... chyba Kamil bedzie mi musial po drodze wode dokupic... :-)

reklama
Do góry