drzewko
Fanka BB :)
Dobry wieczór, Kasia74 jak tam Julka? Lepiej?
Dobrze, że ktoś wymyślił piątki. Jest mi na prawde bardzo dobrze, chociaż w takie dni zaczynają mi powoli znikać moje kostki.
Dziewczyny pamiętacie jeszcze jak to było? Dziękuję za synkowate życzenia, Doxa zgłosze się na bank! Syluś co to znaczy 2 na 2? Że niby Luszka i ja ? (Luszka ściskam) czy ty i ja? Jeju, strasznie masz z tymi dojazdami ale mnie tez to niedługo czeka z Otwocka. Mam tylko nadzieje, że nie zawsze tak będzie i w naszym kraju powstanie dużo wspaniałych dróg....Magdusiek, fajnie że jedziesz se do Grecji. Też bym chciała. Mam tam przyjaciółkę z którą nie widziałam się wiieki - Afrodytę a jej tato nazywa się Herkules, fajnie nie? Dziewczyny tak wogóle to wam gratuluję cudnych dzieciaczków, bardzo dawno mnie już nie było w galeryjce, Teddy pięknie wyglądałaś w tym zoo, a pisałaś coś o jakimś horrorze.Widzę, że panuje moda na kapelusze z wielkim rondem a la Sofia Loren, loki Tuśkowe zadziwiają mnie stale
I znowu długo mnie nie było więc gratulacje z okazji nowych domków, mieszkanek, kupionych kafli (ja jestem jeszcze w polu z kaflami).
Też chcę poznać Kasię!
U mnie były dzisiaj szparagi, pyychaa. Ale suszone pomidory też uwielbiam, Magdusiek jakie kupujesz? No i napisałam powieść ;-)
Dobrze, że ktoś wymyślił piątki. Jest mi na prawde bardzo dobrze, chociaż w takie dni zaczynają mi powoli znikać moje kostki.

Też chcę poznać Kasię!

U mnie były dzisiaj szparagi, pyychaa. Ale suszone pomidory też uwielbiam, Magdusiek jakie kupujesz? No i napisałam powieść ;-)