reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ufff, nadrobiłam:-) powiedziałam dość, i chwilka dla mnie!!!

Kasiu, doczytałam że Juluś chora, ucałuj maleńką! Mam nadzieję że szybko przejdzie.
Drzewko gratuluję synusia, teraz będzie 2 na 2;-)
Luszka Drzewko, dbajcie o siebie!!!!

reklama
Witajcie!
Widzę że nawoływania przynoszą efekty ;-)

Drzewko gratuluję Synia!!! Zobaczysz jaka to pociecha! A w sprawach "instrukcji obsługi" itp. to kochana w każdej chwili mogę służyć radą.

Syla dobrze się w końcu odezwałaś! A czemu tak dużo czasu spędzasz poza domem? Przetrzymują Cię w pracy? Trzymaj się kochana, już za 2 tygodnie urlop :-)

Kasiu zdrówka dla Julci! Pędzę zaraz do galeryjki by ją zobaczyć! Wieki jej nam nie pokazywałaś!!

Magdusiek to by było prawdziwe last minute - wyjazd z dnia na dzień ;-) Super, że ostatnio się wysypiasz, no bo ileż można zarywać nocki!

Teddy Oli też chętnie teraz wychodzi na dwór i ciężko mu wracać do domu, pewnie jest tak jak pisze Magdusiek, że im taka pogoda odpowiada ...

Syluś bardzo dziękuję za życzenia! I "wiem jak to jest", więc opóźnieniem nie przejmuj się :-) Najważniejsza jest pamięć :-)

Witajcie,
Nie pamietam kiedy mialam taka noc, Natek przespal cala noc u siebie w lozku i bez smoczka, przebudzilam sie i juz bylo jasno a Natka u Nas w lozku niet. Maz mnie poglaskal i przytulil przez sen a to sie rzadko zdarza bo przewaznie Natek stanowi mur miedzy Nami;-) Moze to zasluga otwartych okien, ze tak slodko mu sie spalo.
Syla Ty to jestes kobieta pracujaca i podziwiam Cie, bo znajdujesz jezsze czas na swoje marzenia. Trzymaj sie do urlopu.
Drzewko gratuluje, super miec parke. Rowzniez sluze pomoca.

oooo jeeesssuuu... a ja sierota od rana o butach, az mi Drzewkowy synus umknal...
gratulujech kochana, gratuluje... a synkow jak sie obsluguje to widzialas... prosciej chyba niz panienki... ;-)

jeju... to Wam sie obu z Luszka chlopaczki tym razem przedarzyly... ciekawe co ma Orzeszek (chyba ze tez mi wzielo i umklo) i Elvirka... ona to juz z pol roku sie nie odzywala, i nie wiem czy juz przypadkiem nie urodzila...

Chyba jednak pojadę.... tylko, ze nie jutro
A dziś byłam na kawie i zakupach z koleżanką, wieki sie nei widziałyśmy i genialnie było.... i nawet nowe ładne rzezcy widziałam, kilka fajnych sukeinek, ze 3 bluzki, szok. nowe spojrzenie na dobrze znane sklepy

Witam!
Syla, dobrze kochana ,że się odezwałaś. :-) Czemu tak duzo pracujesz? Czyżby awansik;-)
Teddy, tyle kolorowych butów:cool: pomyśl o złotych, dobrze radzę;-)
Magdusiek, gdzie masz ochote sie wybrać?

Ja prawdopodobnie pojadę sama ( w sensie bez rodzinki) na 4 dni do Krakowa w celach wymiany kadry-23 czerwca, czyli na odpoczynek:-) Mam nadzieję, że wyjazd dojdzie do skutku.

Korzystając z okazji, że dziecko zasypia i nikogo więcej nie ma w domu idę robic maseczkę.:tak:

Szczęsciara!
Widzę, że towarzystwo sie rozjeżdża i nie mam co planowac spotkanie w czerwcu po Bożym Ciele.

reklama
NO jak to nie? Ja jade na tydzień, w najbliższy poniedziałek :-) Wić wiesz, na spotkanie w sam raz...

Do góry