reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie,

Mała to super!!!!...mówię o przeprowadzce...chorobie mówię a kysz;-)

Tusiekn, to prawda uwielbiam.

Doxa, my byliśmy na tym plenerze w posiadłości prof. Wojciecha Siemiona, przeeeesympatyczny starszy Pan i całe Jego otoczenie!!!!!Kocha dzieci i młodzież, bardzo się interesuje ich rozwojem....ma w domu piękne wystawy....to trzeba po prostu zobaczyć i poznać taką osobę. Sporo nam opowiadał, trzymając dzieci za ręce...ja chcę wśród takich osób przebywać!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
Nawet sobie pomyślałam że do takiego człowieka ta cała przyroda (którą wcześniej opisywałam ) lgnie, stąd tyle ptactwa i odgłosów przyrody.
Mogliby klonować takich ludzi, wtedy inaczej by ta Polska wyglądała:tak:

reklama
Całe popołudnie spędziliśmy w "ogrodzie". Ależ dzisiaj było ciepluteńko! Normalnie lato! Tylko te okropne komary były nie do zniesienia!!!!

Syla no właśnie, więcej takich ludzi!!! Cieszę się, że wyjazd się udał!!!

Mała zdrówka dla Was wszystkich! Trzymajcie się!!!

Witam!
Jak u nas dzis było gorąco! Wybrałam się z Nadulką do parku na plac zabaw. Było super. I pojawiło sie nowe słowko - Ola.

Rany, Syla az mnie zazdrość ściska. Te odgłosy, te plenery.....:-)

Kurcze Doxa, nie wyobrażam sobie, że mogłas coś jeszcze schudnąć. Przecież Ty byłaś mocno szczupła:cool2:

Mała, fajosko z ta pzrprowadzką. Tylko proszę nie pisz tak jasnym kolorem rzeczy mniej waznych , bo ja ich przeczytrać nie mogę. A m,yślę, że rzeczy mniej ważne i tak nas interesują i chcemy byc na bieżąco:-)

Mała - to super!

My też dziś cały dzień na dworze, dwa świetne spacery, jeden na rowerze, ogródek, namiot, basen, genialnie. A teraz wróciłam z abt i jestem padnięta, tym bardziej, że @ przyszła, w sumie nie powinnam dziś intensywnie ćwiczyć, ale tak mi szkoda było, że polazłam.

Kasiek ależ dziękuję Ci bardzo :-) Szczerze mówiąc, to nie tyle zależy mi na chudnięciu (chociaż jakieś 3kg mogłabym zgubić ;-)), co na zamianie tłuszczyku na jędrne, sprężyste ciałko :-)

PS. ja jasne teksty zaznaczam myszką, wtedy widać je wyraźnie ;-)

Mała ależ szybko się to potoczyło! Niedawno jeszcze marzyłaś o domku, a już się wyprowadzasz i remontujesz swoje nowe gniazdko!!!!!!

Magdusiek najważniejsze jest Twoje samopoczucie! Jeśli dobrze się czujesz, to nie zaszkodziłaś sobie.

No właśnie średnio się czułam, szczególnie przy ćwiczenaich na dolne mięśnie brzucha...

Hallo, hallo! Wstawać śpiochy ;-) Dzisiaj znowu piękny dzień! Szkoda go na spanie :-) :-) :-)

reklama
Doxa, a kto tu śpi? :-) NIe wchodzą lenie i tyle ;-)
Dzień faktycznie cudny, szkoda w domu siedzieć, zaraz spadamy tym batrdziej, że nic mnie nei boli.
A wiesz, że ja no-spy nie mam nawet w domu? chyba powinnam kupić, bo czasem się przydaje.

Do góry