reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Trochę dzisiaj wieje, przynajmniej u nas, ale temperaturka przyjemna :-)
Magdusiek no-spę warto mieć w domu!

reklama
witam kochane!

u nas choróbska ciąg dalszy... ale o dziwo Zuzia śpi pięknie w nocy! :tak:

pogoda piękna na dworze! aż szkoda w pracy siedzieć! hi hi

Kasiu dzięki za wiadomość! Muszę najpierw zmierzyć Zuźce dokładnie wszystko żeby się za mały nie okazał. A Nadusia ma ten sam rozmiar? I dobry na nią?
a teraz na Twoje życzenie...

wczoraj byli ludzie z banku na wycenie domu. Powiedzieli, że "nieźle nam się udało...". :-) Dzisiaj przyjeżdża facet mierzyć okna. Jedziemy już bez Zuźki bo pieronek mały szaleństwa tam dostaje, wszędzie jej pełno i nie chce stamtąd odjeżdżać. :happy: :-p A kotek biedny jest przez nią molestowany! :laugh2:

a no i kilka fotek umieściłam

Witam!
Mała, od razu lepiej mi się czytało!:-) Tak Nadia ma taki na 86 z metki. Jest dobry. Z cała pewnościa do końca lata pochodzi.
A kotek to razem z domkiem kupiony?;-)

U nas dzis całkiem niezła pogoda. Może nie upalnie ale w miare ciepło.

Magdusiek, lenie i Ci co cięzko pracuja i nie moga z rana sie przywitac;-)

witam,

kompletnie nie mam czasu! obowiazki... :baffled: i na dodatek medycyna sie o mnie upomniala- jutro lece do okulisty, bo w sobote badalam grubosc nerwu wzrokowego i jedno oko wyszlo nie za ciekawie. w czwartek Toli usg. no i latam z posiewami. jest klopot, bo Tosia nie chce sikac do pojemnika, bo nie rozumie o co chodzi, no i w ogole jakos woli nocnik od podlogi. wiec lapiemy w woreczki. jeden wynik juz mam- jest ok! :-)
a pozniej jeszcze inni lekarze.
i jeszcze jestem bez samochodu :wściekła/y: tzn. mam pozyczony od rodzicow, ale sobie nie radze. skrzynie ojcu rozwale jak nic - zamiast sprzegla wciskam stop i sie dziwie, ze trzeszczy... nie ma to jak przyzwyczaic sie do automatu ;-) dobrze, ze to tylko czasowo.
poza tym mam @ i dobrze mi z tym nie jest.

mala, GRATULACJE i zdrowka dla Zuzienki! btw czy ona miala robione usg brzucha??

hej, Vertigo! najgorzej jak człowiek zacznie miec cos wspólnego z lekarzem, bo potem cała kolejka specjalistów sie tworzy;-)
Ale z Antosią wszystko ok?

kasiek, katar przeszedl. zaczela wreszcie jesc. sprawia wrazenie zdrowego dziecka :-) tylko piatki znowu ja mecza i w dzien budzi sie z wrzaskiem. a to usg jest rutynowe przy infekcjach ukladu moczowego.

a ja po prostu nie mam wyjscia skoro lekarz w rodzinie ;-) nieeee - po prostu od porodu jakos nie mialam czasu i tylko jak cos szwankowalo to sie pokazywalam. a teraz czas przejrzec wszystkie organy ;-)

reklama
To super!
Ja nie moge sie zawlec na przegląd.....jedynie tylko endokrynologa odwiedzam dość regularnie, ale i tak zawsze jakieś skrótowe te wizyty;-)

Do góry