reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witam,

no faktycznie pusto tu...

Vertigo Zuzia miała robione USG przy tym zakażeniu ukł. moczowego, wyszło ok. :-)

Kasiu pewnie nie wiele Ci pomogłam, ale sama wiesz że w H&M rozmiarówki są dużo zawyzone więc wydaje mi się, ze to rozm. 80. A może napisz do Misia albo Syli?
i specjalnie dla Ciebie (tym razem) powiększyłam zdjęcia! ;-) :tak:
no właśnie a gdzie Teddy? Rozwala ściany?

reklama
Witajcie!
Ja dzisiaj na chwilkę ... zaraz wychodzę do ... S P A :-) :-) :-) W końcu się zapisałam!
Kochane to ja idę się relaksować, a po powrocie zdam relację :-)

Witajcie
Wczoraj Nas wywialo z domu na caly dzien;-) a wieczorem bylam juz padnieta.
Mala gratuluje zakupu domku i zycze powodzenia w jego urzadzaniu:-)
Doxa ale Ci dobrze, koniecznie daj znac jak bylo. Ja jutro natomiast planuje saune, ale to nic w porwonaniu z Twoim SPA:-).
A dzisiaj cos pochmurno, ale i tak chyba za;iczymy zjezdzalnie.

dzień dobry
a ja jakoś sie powłóczyłam i nie wróciłam do domu. terazx dotarłam.
Vertigo - super, że Tosia już ok, mam nadzieję, ze piątki szybko wyjdą i będzie już całkiem fajnie. NO i ze samochodu jednak nie rozwalisz i że Twoje wyniki też będą dobrte.

witam!

Tosiulki posiew JALOWY! :-):-):-) jutro usg.ciesze sie, ze zdecydowalam sie leczyc wg prywatnego lekarza- mial racje, a dziecko dostalo mniej lekow.
moje oczy gorzej, ale nie fatalnie. nowe okularki ;-)
dziadka skrzynia trzeszczy ;) hihi, mam za duzo nog ;-)

to ja sie jeszcze w tej ekstazie pochwale, ze moje dziecko mowi o sobie Tosia (Tisi czyli ;-)), za to perfekcyjnie mowi: tatuś. sie tatko ucieszy jak z roboty wroci...

migrene mam taka, ze sie chyba porzygam. tym optymistycznym akcentem ;-) pa!

Witam!
Brawo dla Tosi, za nowe słowka !

U nas pogoda pochrzaniona, niby zimny wiatr a słońce grzeje.....
Ide zobaczyc wieksze zdjęcia;-) i Natka.

powinnam zalozyc watek 'wspaniala rada' ;-) info dla mam kobietek i facecikow, ktorym trzeba pobrac sterylnie mocz do badania, a ktorzy nie maja ochoty sikac na podloge (tj. do pojemnika).

dupcie myjemy mydlem, splukujemy woda, splukujemy lekko zoltym roztorem rivanolu, miejsce przyklejenia woreczka przemywamy WODA UTLENIONA. uwaga, zeby nie nalecialo do srodka, bo poparzycie! przemywamy tylko skore, nie sluzowke!
jak nasika to zaklejamy worek i do sterylnego pojemnika. i pedem do laboratorium!
i nie ma bata! probka nie bedzie zanieczyszczona. przetestowalam na Toli, bo zawsze byly zabrudzone probki. a poradzila mi to pani w aptece, mama 3latki.

Tak, tak, taki watek to cos dobrego. jak u nas była biegunka i wymioty to pierwsze spojrzałam na Twoj post w watku "biegunka postępowanie" i wszystko było jasne:-)

reklama
Do góry