reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witajcie!

Mała ucałuj Zuzialka! Oby szybko jej przeszło!

Magdusiek super że Natalka bez problemu usnęła u dziadków :-) Jeszcze trochę i będziecie ją mogli tam podrzucać i mieć więcej czasu dla siebie!

A ja właśnie wróciłam z siłowni (zaliczyłam też streching). Fajnie było, jest nowy trener, który ma cierpliwość do kobiet ;-) i pełne zrozumienie ... rozpisał mi nowy plan ćwiczeń, podbudował troszeczkę :-) Generalnie jestem zadowolona no i chyba będę miała dzisiaj dobry humor!

aaaa a wieczorem idę w końcu do fryzjera! Nie ma to jak zająć się trochę sobą!!!!

reklama
Ja po obiadku z druga kawka i mam zamiar juz nic nie jesc do jutra, chyba ze jakis grill sie przytrafi niestety;-)
Natek byl dzisiaj zachwycony traktorem na ktorym Panowie mieli skoszona trawe. Nie wiem dlaczego robil "ty ty - grozil" Panu z traktora:szok: A jak juz przyszlismy do domu to patrzyl przez okna i mowil "boom boom tam", tzn. tam jest traktor.

Trochę mi ręce opadły.
Natalia cały dzień nie spała, ja robiłam wielkie porządki, więc domyślacie się jak się czuję... a Kamil własnie wrócił z pracy i pyta jak dzień. Mówię mu, a ten dalej pyta czy Natalka mnie trochę zmęczyła, bo jakoś słabo wyglądam... trochę zmęczyła :-) no odrobinkę, paradne.

Witam!
Jestem wykonczona po wycieczce do stolicy....trase 110 km jechalismy 3 godziny:shocked2: . Przejazd Autobusem fundowała za darmo jakas gmina no i telepalismy sie peerelowskim ogórkiem. Spóźnilismy sie na seanse do multikina ( mielismy dwie rezerwacje), ale byli tam tak uprzejmi ludzie,że specjalnie dla nas puszczono seans " Noc w muzeum" w oddzielnej sali.:-) Brawo dla Multikina:-) Dzieci były zachwycone.

Mała, oby Zuzi prędziutko przeszło!

Teddy, gdzież Ty? Dalej robisz demolkę w domu?

Vertigo też o nas mało mysli.:-(

dobry wieczor
Czuje bosko, bylam na saunie. Pozniej na zakupach.
Kasiek to mialas niezly transport;-)
Magdusiek to Natalka wytrzymala caly dzien bez spania? Pewnie w nocy za to bedzie spac dobrze. A jeszcze chcialam sie spytac Ciebie, jak Natalia usypia u dziadkow, ma tam swoje lozeczko ze szczebelkami czy np. z Toba zasypia?

Natalia nie spała przez cały dzień, a usnęła normalnie, tzn o swojej zwykłej porze, takiej klasycznej jeśli nikt nic nie zabuirzy, tzn 22:10.

U dziadków Natalia ma swoje łózeczko rturystyczne, na stałe rozłożone. I usypiała w nim. Co więcej, domagała sie że już do łózeczka gdy ją trzymałam. Całe szczęście :-)
Choc pewnie gdy zostawimy ja kiedyś bez nas to będzie spała z babcią ;-) ale teraz to Natalia sama wie że z każdym na co inengo mżna sobie pozwolić, zresztą pewnie z babcią będzie się czuła bezpioeczniej.

No i jestem po fryzjerze, zrobiłam się na brunetkę ;-)

Kasiek super! Naprawdę kino zachowało się jak trzeba!

Magdusiek współczuję! Ja bym była padnięta, a Oli jest ciut spokojniejszy od Natalki!

Dzień dobry

Doxa -gratuluję koloru
A z Olim to wiesz, nie jestem pewna czy spokojniejszy ;-) Na pewno Oli głośniejszy :-)

Jestem nieprzytomna, Natalia sie budziła, a rano Kamil wyjeżdżał, więc oczywiście nie umiał poruszać się tak, zeby mnie kompoletnie nie obudzić. Nie wiem czy wszyscy faceci tak maja, ale uważam, że 10 razy szurać szafami i innymi nie trzeba, łazić i plątać się wszędzie bez sensu milion razy. A jak powiedziałam, zeby już poszedł, bo Natalkię też obudzi to się chyba obraził ;-)

Witajcie!
Ja już kończę kawkę, a Oli śpi :-) Co prawda ok. 6 rano się przebudził i wylądował u nas, ale usnął natychmiast i śpi nadal.

Magdusiek o tak, głośniejszy jest dużo, nadaje bez przerwy ... dlatego napisałam "ciut" ;-) (bo wiesz, Natalka z kolei wszędzie wejdzie i to w 3 sekundy).
Z facetami to już tak jest, mają chyba małą wyobraźnię! Magduś z tego wniosek jest taki, że w nowym mieszkaniu w sypialni nie powinno być ani jedej szafy!

Mała nie zagląda bo matury ... moja batanica zdaje w tym roku, dzisiaj pisze biologię - trzymam mocno kciuki! ... Mała, jeśli znajdziesz chwilkę to daj znać jak się czuje Zuzia!!!

reklama
:-)

Doxa, ale gdzie ja ciuchy wsadzę? i te, które kupią i te teraz i inne...w tym nowym mieszkaniu jest taki sobie układ i bez szafy w sypialni ani rusz. ale mam inny sposób, będzie wieczorem szykował :-)

Do góry