reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witam się znowu na chwilkę.
Mam urwanie głowy w pracy! :-(
i jeszcze byłam właśnie z Zuzia u ped. OD wczoraj rana ma temp. 38,3. Osłuchowo jest czysto, gardełko ok. Dał lek bo boi się o drogi moczowe znowu. Może to trzydniówka? Jeszcze tego nie mieliśmy.
uciekam kochane! Trzymajcie się ciepło i buziaczki dla wszystkich dzieciaczków!

reklama
Witam wszystkie mamy, od wczoraj dołączyłam do grona najszczęśliwszych kobiet :-) , występuje już w liczbie mnogiej:-D

Witam.
Mała dużo zdrówka dla Zuzi. Ucałuj ja od nas.
Doxa dzięki w imieniu Natalki :-) a z kwiatków najbardziej sie spodobały te żółte Margaretki (czy jakoś tam-nie znam sie:zawstydzona/y:) musiałam interweniować bo w końcu zostały by same badyle bez główek...
Menfra witaj :-)

a ruch faktycznie mały coś ostatnio.

Teraz lecę bo muszę zejść do sklepu i obiadek robić.
a po południu czeka mnie wizyta u gina.
To na razie.Pa.

Dzien dobry,
Ostatnio spimy rano do 9 i czuje sie wyspana. Strasznie dzisiaj brzydko i zimno, chyba nici ze spaceru.
Mala zdrowka dla mojej synowej;-) Moze to faktycznie trzydniowka.
Menfra witaj, moze napisz cos o sobie?

Witajcie!
O rany jak ten czas leci! Oli dzisiaj kończy 20 miesięcy! Kiedy to minęło??

Mała zdrówka dla Zuzi, oby to była tylko 3-dniówka!

Luszka daj znać po wizycie u gina!

Menfra witaj! Gratulacje!!!

dzień dobry
a ja jak wyszłam z domu wczoraj po Natalkowej drzemce tak wróciłam własnie teraz ;-)

Luszka - Natalka słodka.
Oli -wszystkiego najlepszegoz okazji dwudziestki :-)

Witajcie,

Magdusiek, a gdzie Ty sie włuczysz:szok: ;-)

Luszka i jak po wizycie?

Oli ale z Ciebie stary chłop, 20 na karku:tak: , wszystkiego najlepszego!!!

Menfra witaj, witaj!

reklama
Witam!
Olinku,rzeczywiście dziś Twoja 20-stka!:-)
Menfra, witaj!
Luszka, jak po wizycie u gina?

Ja strasznie zalatana jestem. Jutro, wyjazd do stolicy ze szkołą. Jedziemy do Multikina na ul. KEN . Czy tam oprócz kina jest cos jeszcze?

Mała zdaje maturę, to mało jej na BB. A Magdusiek co porabia, że sie dzis nie przwitała nawet?

Do góry