reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
O rany Magdusiek dopiero wymieniłaś opony? Dobrze, że nic Wam się nie stało!
My dzisiaj grillowaliśmy (wczoraj też ;-)), a potem oglądałam Taniec z gwiazdami.

Syla przypomniało mi się, że pytałaś się kiedyś o naszą trawkę. Kochana coś tam wschodzi, na pewno będziemy musieli miejscami dosiać, ale i tak się cieszę :-) A podlewać, to podlewamy, codziennie!

Doxa - no jakoś dopiero teraz, ale jeździłam biorąc poprawkę na to co mam na kołach. Poza tym, wiesz, raczej mogłam je zedrzeć niż zrobić sobie kzrywdę:-)

Siemanko,
Ale dzisiaj zimno bylo, pomimo to spacery byly. Doxa kto odpadl bo moj maz to Bonda zapodal i z tego powodu to juz nawet Wojewodzkiego nie oglada;-)

No ja nie moge z tym moim facetem, siedzi i sie jara kazda scena z Bonda;-) i leca przy tym jakies teksty"Bond to jest klasyka":-D Powiedzial, ze w przyszlosci kupuje jakas walizke Bonda z wszystkimi filmami czy cos takiego:eek:

No ale wiesz Magdusiek on to zakomunikowal, ze jak zarobi w przyszlosci milion to wtedy zakupi, w co watpie ale daj Nam Boze;-) Poki co wsiaknal narazie w telewizor a ja siedze na kompie i gulam tylko spod oka bo kazuje patrzec na fajne sceny;-)

reklama
Do góry