reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Teddy - wyjdź na chwilę i ochłoń, bo to się źle skończy.
Humor mam jeszcze lepszy, dostałam trochę gadżetów od Kamila z media markt, no i rozpoczynam poszukiwania.
TYm bardziej, ze dziecko własnie raczyło zasnąć...

reklama
Teddy może plecak jeszcze się znajdzie?! Dzwoniliście do MZK?

Magdusiek super! Pochwal się co dostałaś :-)
A moje dziecię właśnie wstało ...

Teddy, trzeba zadzwonić! może sie znajdzie:tak:
Magdusiek, co dostałaś? czego poszukujesz?

Rany, moje dziecko spało prawie 4 godziny!:eek:

No i :-p ciąg dalszy! Teraz Dawid!

ufff... wrocilismy z synem ze spaceru, wyluzowalam sie, juz mi wszystko jedno... na szczescie slusarz jak zobaczyl te dwie sieroty z tobolami, to uwierzyl na slowo i nie musialam jechac z dokumentami potwierdzajacymi, ze tam mieszkam...

nie wiem co sie ostatnio dzieje z tym moim Kamilem, jakis taki rozkojarzony chodzi, ciagle cos gubi (najczesciej kase przy bankomatch), o czyms zapomina... ja juz nawet nie krzycze na niego, bo i tak widze, ze go to lamie... chyba jakas lecytynka pojdzie w ruch...

Doxa, Kasiek, od razu powiadomilismy obie dyspozytornie na petlach 517, ale plecak nie znalazl sie... no trudno... moze ktos chociaz odda przepustki na Okecie, ale raczej w to watpie...

Dostałam internet bez kabli:-) i nowe słuchawki, takie, w których mogę iśc na spacer i wciz słuchać muzyki z domu. NIezbyt dlaeko, ale jednak. Ważne, ż epo domu mogę się w nich platac i po balkonie.
A szukam fajnego wyjazdu na tydzień dla siebie i Natalki. Ale ponieważ widzę, że jest sporo to wybiorę w biurze podróży;-)

reklama
Do góry