reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witajcie z rana - dla tych co wybieraja się na pomorze na dłuuuugi weekend - dzisiaj rano pogoda raczej nie bardzo. Niebo zaciągniete chmurami.
Ja rozważam wyjazd na Kaszuby na weekend - ale taki normalny, nie wydłużony, no chya ze nam sie spodoba to zostaniemy dłużej.
Dzisiaj rano rozważaliśmy też wyjazd do Kozienic - do rodziny męza, ale sama nie wiem.
Gdzieś nas gna - tylko gdzie?

TERAZ mam chwile dla siebie - Mikolaj z tatą wybrali sie na poczte po odbiór wyczekanej przesyłki - dokumentacja techniczna naszego przyszłego domku. Tak będzie wyględał:

MG Projekt - gotowe projekty domk

reklama
witam... :-)

ja dzis dzien zaczelam od spiecia z moim panem... glupi jest i tyle...

caly tydzien mial czas na to, by sie przygotowac na przyjazd brata (zalatwic lozko, posciel czy koce, jakis czajnik, mydlo, srajtasme...duperele takie) i oczywiscie nawet przez chwile o tym nie pomyslal... ja sprawe olalam, bo to w koncu nie moj brat i nie ja go do pracy zapraszalam...
Kamil sie wsciekl, bo go wyslalam do sklepu z wojujacym od rana dzieckiem a sama zaczelam wszystko szykowac... w rezultacie musialam wyjsc i pomoc mu w zakupach....
stwierdzilam, ze moge gotowac dla jednej osoby wiecej, nie ma sprawy, moge im kanapki rano przygotowywac, kawe w termos zrobic, ale nic poza tym...
...i jak jasnie pana do muru przyprzec, to sie okazuje ze w drodze na dworzec potrafi zalatwic wszystko... a ja i tak mam humor spaskudzony...

o ile swiat bylby prostszy, gdybysmy sie umialy same rozmnazac!!!

Dzień dobry
Anna - bardzo fajny domek:-)
A ja zaczęłam dzis bardzo fajnie dzień... i chyba zacznę szukac jakiegos wyjazdu na tydzień.

ja jak sie wkurze bardziej, to wyjade gdzies i bez szukania... ;-)

na razie popadlam w wir pracy... jednoczesnie robie klopsy z poltora kilo mielonego, segreguje ubranka ktore dobre a ktore nie, i szukam glazurnika... ;-)

Witajcie!
Anno, witaj! Napisz cos więcej o Mikołajku, ile wazy, mierzy co go interesuje itp.:-)
Teddy, bez emocji proszę;-) dzien słoneczny i piękny:tak:

A u nas wczoraj wielkie bleeeeeee było :-( Nadulak cały dzień nie chciała jeść i bez humorku była. A wieczorem około 22 wymiotowała:-(
No i musiałam uciekać z imprezy do domu:baffled: Spała tak sobie, a rano jak zbity pies, nawet na spacerku siedziała w wózku:baffled: zjadła troche, ale wprowadziłam dietkę. Mam nadzieję, że ciag dalszy nie nastapi:tak:

Anna fajowski domek!!

Teddy no tak to bywa z facetami! eeeh czasem brak słów

Magdusiek jak miło przeczytać, że masz dobry humor od rana :-)

Kasiek a co z Nadią? Przytruła się czymś? Czy może to rota wirus? Zdrówka dla biedulki! Ucałuj ją ode mnie!

Raczej stawiam na to,że cos jej zaszkodziło. Ale momentalnie tak sie odwodniła,że z nocy pieluch była sucha, rano jeden sik a wypiła ponad 0,5 l wody wciągu godziny .

reklama
a u mnie rewelacji ciag dalszy... ten idiota zostawil plecak w autobusie... mieli kupe klamotow i oczywiscie jak zgubil, to ten najwazniejszy, z kluczami i przepustka do pracy i na lotnisko... do tego slusarz za otwarcie zamkow spiewa sobie 300 zl... k* za 3 stowy to ja golymi rekami te zamki wylamie taka jestem nabuzowana...
...zeby nie bylo, miesiac temu zgubil portfel z dowodem... chyba to prawda, ze mezczyzna rozwija sie do 4 roku zycia a potem juz tylko rosnie!!!

Kasiu, zdrowka dla Nadii...

Do góry