reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Magdusiek no tak to niestety czasem bywa z planami ... Nadrobicie następnym razem ;-)

A my dzisiaj czynnie spędzamy rodzinny piątek (tata dzisiaj ma urlop, ale jutro idzie na uczelnię :-(). Rano byliśmy wszyscy na zajęciach muzyczno-ruchowych dla Olinka, potem Oli poszedł spać, a my na tarasie malowaliśmy panele ogrodowe, donice drewniane itp. Ależ dzisiaj upał! A teraz idziemy jeść obiadek, bo synio właśnie wstał.

reklama
Witam!
Ja dzis sie złaziłam, ale to w wątku zakupowym.
Magdusiek, kawa z kolegą? a co na to Kamil?;-)

ja zaraz spadam na piwo z koleżankami i kolegami z pracy.... idziemy czcić nasz sukces.:-)

Mała, gratuluję! i widzisz nie ma tego złego......:-)

dzięki Kasia! ;-) :happy:
spadam już do domku! dziecko tęskni! A jeszcze trzeba zrobić zakupy niestety tylko spożywcze, ale o tym... nie będę pisac w odpowiednim wątku! hi hi
buziaczki gorące, miłego i słonecznego weekendu pełnego relaksu wam życzę i do "usłyszenia" za tydzień! :tak: :-)

a ha do stolicy nei przyjadę, bo po pierwsze nie kupilismy autka, a po drugie koleżanka do kórej miałam jechac jest w Ostrowcu. :-p

Mala, moge Ci napisac... a co chcesz???
;-)

...znow spieklismy raka oboje z synem... i smarowani, i nic to nie daje... wygladamy jak po wakacjach w "szram cos tam"... ;-)

No, Kamil zna tego kolegę, zresztą uważa, ze ten kolega się we mnie skrycie podko****e. Ale nie ma nc przeciwko. Kamil jest tak pewny swego i siebie, że bez problemu mogę chodzić z kolegami i na kawe i do kina i gdzie sobie wymyslę :-)

Anna - jak dobrze, ze weszłas. niedawno myslałam co u Ciebie i tak sobie pomyslałam, ze wieki się nie odzywałaś. Jak u Was?

magdusiek czestoo was myślę ale czasu mi brakuje pewnie nie jestem za bardzo zorganizowana skoro na BB nie mogę znaleść chwilki, ale zbliżają się wakacje i obiecuję poprawe na ten czas.
A u mnie nie wesolo bo Mikołaj cały czas coś łapie - ja już sie zastanawiałam że to może ja z pracy przynosze różne zarazki od dzieciaczków? Juz sama nie wiem?
Ale to chyba ja bardziej jestem ciekawa co u was wszystkich słychac?
Tak w telegraficznym skrócie?
Co u Orzeszka? Malgosi? odzywają się jeszcze?
No i ponowie pytanie przez co mam wstawiać zdjecia?

witajcie kochane,

Mała gratulacje, ależ super:-) :-) :-) :-) Mówiłyśmy że będzie superancko!!!!!!!!!!! ależ się cieszę.

ja dziś wyszłam z pracy przed 19:wściekła/y:

jutro Oskar jedzie w Świętokrzyskie z moim bratem, a my do teściów na kilka dni. Wrócimy ze świnią:szok:

Kasiu, a 3 maja się nie wybierasz do Warszawki???? W środe nie wiem czy już wrócę. W każdym razie jak bedziesz się wybierała to póść mi sesemeska, ok????

Anna, jak miło Cię widzieć!! Co u Was????

No widzisz Magduś jak masz dobrze:laugh2: , a mój to by mnie nie póścił na kawę, jak się zasiedzę z koleżankami to już zazdrosny;-)

mam pytanko, ma ktoś z Was internet przez Netię????

reklama
Do góry