reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Asiu dziękuję Ci bardzo, aż się rumienię jak tak chwalicie mojego synka :) A jaka jestem dumna  ::)
Teraz to ja będę z Tobą czekać na Twoje USG. Kiedy dokładnie to będzie? Na wizycie 23. maja czy w innym terminie? Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. Po tym wszystkim co przeszłaś ... teraz należy Ci się nagroda  ;D
Wiesz, jakoś tak się czuję jakbym Cię znała od zawsze, jakoś tak bliska mi bardzo jesteś! Cieszę się, że się poznałyśmy!!!
pozrówka  :-*

reklama
Doxa - Ty też jakoś bliziutka dla mnie jesteś ;). I ja też się cieszę, że gdzieś tam "po drugiej stronie netu" ;D jest sobie mamusia takiego cudnego, zdrowiuśkiego chłopaka :D, z leciutko zadartym noskiem ;) (wyraźnie widać :laugh:). I to naprawde nie jest w porządku z Twojej strony, że tak dokładnie wyraziłaś to, co mi samej łazi od jakiegoś czasu po głowie ;). W końcu to ja jestem psychologiem :mad: ;)
Ja mam USG prawdopodobnie 23 maja, ale dokładnie jeszcze nie wiem, bo nie zapisywałam się jeszcze na wizyte.
Za to dzisiaj zgubiłam męża. Pojechał do Krakowa i właśnie dzwonił, że nie ma jak wrócić, bo samochód kumpla z którym jechał totalnie się rozsypał. Stanął i nie chciał ruszyć :mad:. Zupełnie jak nasz ;D ;) Po 2 godzinach udało im się go uruchomić, ale jak tylko się gdzieś zatrzymają, to nie maja szans ruszyć ponownie ;D ;D ;D. Będzie fajnie. To za kare, bo ja w pracy a on zalicza Kraków :p. Co prawda pojechał służbowo, ale ja tak lubię Kraków...
A z fajnych rzeczy - dzisiaj podobno już widać mi w pracy było brzuszek. Taaak się cieszę, że trudno to nawet wyrazić.
Doxa (swoją drogą to jak masz na imie???) - jak ruchy?. Są już jakieś kopniaczki czy dalej motylki?

Oj biedulko, męża nie ma a Ty samotna w necie siedzisz ;) Oby szczęśliwie wrócili z Krakowa!

Nosek, oj tak mam zadarty :laugh:, czyli jednak syncio ma go po mnie ;D A już myślałam, że naciągam fakty (chyba nie pisałam nigdzie o tym zadartym nosku?)  ;)
Wiesz miałam ochotę napisać Ci e-maila, ale jakoś tak się wstydziłam ... Bardzo się cieszę, że czujesz podobnie ;D :D :D ;D

Asiu, Gratuluję widocznego brzuszka, nareszcie! Mój to już jest porządnie widoczny, aż za bardzo ;), muszę się wziąć za siebie!!!

Właśnie przed chwilką po raz kolejny oglądałam filmik z USG ;D  Stwierdziłam, że mogę opisać Ci co widać na ekranie w której minucie filmu! Co prawda sama nie zawsze wiem o co chodzi ... ale co tam, większość wiem :) Jeśli nadal chcesz go obejrzeć, to wyślij mi na e-mail swój adres pocztowy (znajdziesz go w moich danych publicznych) to wyślę Ci płytkę CD :)

pozdrowionka dla Ciebie, Twojej kruszynki i męża

Ooo Asiu widzę, że z suwaczkiem się uporałaś :) Gratulacje!

A na imię mam Dorota, a mój mężuś Marek ;)  Ostatnio wymyśliłam, że synek powinien mieć imię po mamusi tj. Dorianek :laugh:  ;)

Jeśli chodzi o ruchy, to częśto czuję taką twardą wypukłość przy łonie, ale nie wiem co to jest :laugh: :laugh:

Witam wszystkich w ten ponury i deszczowy dzień!

Gdzie Wy wszystkie się podziewacie? Mała, zawsze rano się odzywałaś, jesteś dzisiaj w pracy???

No to ja dzisiaj na dobry początek serwuję porcję ciążowego humorku :) :

Siedzi sobie na ławce w parku kobieta w ciąży, a obok mały chłopczyk
- A co Pani ma w brzuszku?
- Dzidziusia
- A kocha go pani?
- Oczywiscie, że tak
- To czemu go pani połknęła?

;D ;D ;D

pozdrówka!

hey hey
Jestem jestem! Tylko dzis zaczęły się u nas nowe matury- dziś polski no i jak to bywa u nas w kraju- bez zamieszania się nie obejdzie! :) i ma troszke robotki bo od poniedziałku zaczyna się rekrutacja do I klas. :( Ale za to nie ma lekcji i jest cisza w szkole. :)
Ale widzę że humorek z rana ci dopisuje- mimo tej pogody za oknem! brrrrrrr
Wiecie co, u mnie w pracy tez juz stwierdzili, że mam brzuszek! :) Wczoraj zaczepiła mnie koleżanka i stwierdzili wspólnie że juz widać! I że nie mogę nosić juz takich ubrań! hmmm :)
A moje maleństwo wczoraj dostało pierwszy prezent od swojej przyszłej chrzestnej (a mojej siostry)- ciupagę prosto z gór! :) :) :) Taką małą śmieszną! :) Ale to jest prezent chyba bardziej dla chłopca nie? No niestety kierpcy takich malutkich podobno jeszcze nie robią. ::)

A rzeczywiście, słyszałam w radiu o maturach ... Oj jak dobrze, że mam to już dawno za sobą ;)

Humorek to poprawiam sobie sama, wczoraj też była taka beznadziejna pogoda, że nawet nie chciało mi się ubrać :mad: I cały dzień taki miałam do niczego. Dzisiaj stwierdziłam, że się nie dam :D

Mała, bardzo się cieszę, że już masz widoczny brzuszek!!! Teraz to musisz nosić śliczne ubrania ciążowe, które będą podkreślać brzunio, koniecznie! :)

A może pomyślmy o założeniu wątku z naszymi zdjęciami, będziemy śledzić jak nam brzuchy rosną! Co Wy na to dziewczyny?

A prezencik super :)  Ja też kiedyś przywiozłam sobie ciupagę, nie uważam że to tylko dla chłopca prezent. A co sądzisz, że to jednak będzie chłopiec??? No nie wiem Mała czy wytrzymasz do porodu w stanie niewiedzy :laugh:.  Ja bym nie wytrzymała!  ;)

Masz rację Doxa! dlatego boję się, że nie wytrzymam! Jestem strasznie ciekawa!!! W sumie to jest mi obojętne jaka będzie płeć, ale tak bardzo chciałabym juz wiedzieć! Mój mąż też mówi, że jest mu obojętne, ale gdyby była córcia to byłaby tatunia córunia. ::) tak powtarza! :) I najlepiej żeby ciąża trwała 2 miesiące, bo nie może się już doczekać! :) We wtorek idę do gi. mam nadzieje, że zrobi mi USg, ale nie chce wiedzieć jaka płeć! i mojemu mężowi tez lepiej niech nie mówi, bo on nie wytrzyma i się wygada! :) Zresztą wcale go nie zabiorę ze sobą do gin.! he he
Ten pomysł z brzuszkami mi się podoba! Ja pierwsze zdjęcia będę miała po tym weekendzie. Możemy stworzyć nowy wątek- a moze wymyślmy mu tez jakąś nietypową nazwę, bo "nasze brzuszki" to takie pospolite, więc może coś zabawnego, nietypowego. :)
Wiesz, mnie też czasem dopada taki nastrój że nic mi się nie chce! A innego dnia,np. w poniedziałek wstałam o 6.30 i wzięłam się za sprzątanie, pranie... Aż czułam że się przeforsowałam! :( Ale podziwiam was, jak dziś rano zajrzałam na forum i zobaczyłam o której godzinie wczoraj pisałyście... Ja o godz. 20.30 leże już łóżku a o 21.00 to już śpię!!! Nadal jestem taka śpiąca.

To czemu nie chcesz poznać płci przed porodem??? Już nic nie rozumiem, baaardzo chcesz już znać płeć i jednocześnie chcesz nie wiedzieć do porodu ???
Wiesz, tatusiowie często chcą dziewczynki, mój mężulek też chyba myślał o dziewczynce  ;), ale jak nie będzie córuni tatunia, to pamiętaj będzie synio mamuni  ;D 
U na to będzie tradycyjnie, pieroworodny to syn :laugh:

Ja obecnie kładę się do łóżka w okolicach godz. 23, z zasypianiem bywa różnie. Budzę się jak mężulek wstaje do pracy tj. ok. 7, jak mam dobre samopoczucie to wstaję i robię jemu/nam śniadanko, a jak mi się nie chce to wstaję ok. 8.

Okey, to wymyślajmy :), moje wstępne propozycje:
Photo Galeria 10.2005; Galeria październikowa 2005; Zdjęcia brzuchatek; Cieżarówki październikowe; PhotoMama X.2005...

Teraz dziewczyny czekam na Wasze propozycje  ;D

reklama
Witajcie Kobietki!!
Dołączam do Was bo tez w październiku mam termin:) Na razie probuję sie oswoić z forum i mozliwosciami na nim panującymi:) Mam termin na 16 października,
pozdrawiam gorąco

Do góry