reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Jesteście okrutne jak słowo daję! Ja u dentysty o godz. 13 na fotelu traumę przezywałam, a wy na mnie z nagonkami! ;-) :tak: :-)

Kochane a tak serio zróbmy naprawdę zbirowe spotkanie. Jak tylko zrobi się cieplutko, np w maju. A miejsce mnie jest bez różnicy, tak aby wszystkim odpowiadało, jesli chcecie się zjechać do Ostrowca, nie widze problemu, jesli nie wszystkim to odpowiada :wściekła/y: to może być i w stolicy. Jesli tam będzie wszystkim bliżej. Ale u mnie są dinozaury a w stolicy nie ma... :tak: :-)

Witam!!! Dawno nie pisałam ale jak tylko znajduję czas to podczytuje wasze wiadomości.Julka niestety jest chora i bierze antybiotyk.Ostatnie dni i noce sa nie łatwe.Cały czas marudzi i nie potrafi się niczym zająć. W dodatku strasznie ja męczy kaszel.Wczoraj bylismy u lekarza w kontroli i dowiedzieliśmy się że jest poprawa.Mam nadzieję ,że choroba wkrótce nas opuści.POZDRAWIAM!!!

czesc
srednio wyspana jestem, ale juz z kawa:-) Nati od 2 dni ma problemy z zasypianiem nocnym, z Nami nie, w lozeczku niby chce, ale odprawia cyrki, wczoraj doprowadzil sie do takiego stanu, ze plakal juz nie wiadomo o co, myslalam, ze juz do lekarza z nim pojde:baffled: W koncu zasnal wymeczony ze mna i kotem na rekach.

ojej Kasia, myślałam, że ominęły już choróbska wszystkie nasze dzieciaczki. A tu Julcia chora. Gorące całuski dla niej. :-)
tusiekn Zuzia budzi się znowu z płaczem ostatnio często. :-(
Vertigo jesteś niemożliwa! :laugh2:
magdusiek a Ty jeszcze nie w Arkadii? :-p
a ja sie wziełam w koncu za robotę! Bo jak nie babyboom to allegro! Normalnie w nałóg wpadnę! :tak: :laugh2:

Mala ja juz wpadlam w nalog;-) A humorki Natka nie wiem czy nie przez kly, ale skurczybyk nie da sobie zagladnac.

reklama
Witam,
Super, że myslicie o wspólnym spotkaniu :-) Oczywiście już teraz się na nie piszę :-)

Mała - Ty w każdą sobotę pracujesz? Bo jeżeli tak to masz przepipcone ....

Do góry