reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Hej!

Syla zadałaś mądre pytanie (nie w tym wątku)- co z Elwirką? ja gdieś ujrzałam, ze w podpisie ma paseczek ciążowy-27 tyg. A ja nic o tym nie wiedziałam?

NO własnie, 3 dni temu myslałam o Elvirce, Jarreli, Annie, Orzeszek to wciąz jest w moich myslach,a ani mysli sie pojawić gdzieś indziej.

Rany, Natalia przytaszczyła wagę z łazienki i teraz się waży, ja się wykończe....

szklaną, ciężką dodam....
ale zachwycona jest. Jeszcze nie widziałam kobiety, która się waży z uśmiechem na ustach i wybucha po fakcie perlistym śmiechem....

MOja córka od 10 minut śpi.... fakt, ze w ciągu dnia spała ok 40 minut i w wannie mocno tarła oczy, ale wygląda na to, ze poszła spac już na noc.

Iga już śpi od 2,5h i ja się kładę, ledwo na oczy patrzę.

Jeśli chodzi o Elvirkę, to pisała że spodziewa się drugiego dzidziusia,....martwię się że się nie odzywa. Mam nadzieję że wszystko jest w porządku!

A pozostałe dziewczyny????

reklama
Do góry