reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Hej!!! Witam Was wszystkie! Tak bardzo już za Wami tęskniłam!!:tak: Musiałam nioestety na nowo się zalogować, bo coś było nie tak...
Dużo się u mnie wydarzyło...a tui widzę forum też zmienione!

reklama
Dzień dobry wszystkim, a szczególnie Kaszu, a raczej teraz kaszu28. :) super, ze jesteś! :) szkoda, ze nie masz teraz dostępu do galeryjki, bo Laurka jest śliczniutka, zwłaszcza w tym stroju do chrztu. :) a jaka do mamusi podobna :)a ja wczoraj niewiele zrobiłam. Święta za pasem a ja nawet okien nie pomyłam jeszcze. :( Ale drabinę oddałam już mamie! niech nie kusi mojej małej Agnieszki Rylig. :( Wczoraj usypiałm zuźkę 2 godziny! Ale nocka była już tradycyjna, czyli dwie pobudki! W tym jedno karmienie. :) A gdzie jest Jolik? hmmm

Witajcie dziewczyny,
u nas sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie :-) więc na razie czasu brak na cokolwiek innego.
Mała łatwo powiedzieć :-) Niestety ja mam za sobą dopiero 4 okna. Na szczęście oprócz okien większość gotowa do świąt... łącznie z choinką :-)

Jarrela no to super - mnie się nawet choinki nie chce ubierać chyba , że tylko dla Weroniki. W ogóle w tym roku swięta nieszczególnie mi się szykuja. Wielkanoc z Weroniką w szpitalu a teraz pewnie wigilię sama i też w szpitalu, szkoda słów.

jarrela ja jesczze nawet nie zaczełam sprzątać!!! :( nie wiem kiedy ja to zrobię, brakuje mi czasu nawet na zabawę z Zuźką!

reklama
Witam,

Ja okna mam umyte, zostala polowa kuchni do mycia no i choinka i odkurzanie. A i jeszcze przebrac musze posciel. Bez pomocy sama nie dalabym rady z Tusiem sprzatac, bo jak ja jestem w jedynym miejscu to on za chwile myk i go nie ma, a boje sie, zeby cos nie nabroil lub czegos nie wzial do buzi. Poki co kochane kobietki szorujcie, pucujcie a w swieta swietujcie.

Do góry