reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
dzień dobry z ranka!Doxa nareszcie jesteś! Widzę, ze u Ciebie święta już w pełni! No i Olinek spieszy na święta z postępami w chodzeniu! no i w komputerach! he he :)magdusiek zdaj relacje jak Natalka tatusia przywitała. :)Kaszu pełną parą ruszyła na forum! :) Kochana a w galeryjce myślę, ze umiściłaś link nie z tego wersu, ale z tego też widać, tylko po prostu jest link do zdjęć. Laurka podobna do mamusi. :) leci ten czas leci. A ja od kwietnia jestem zarejestrowana. :)u mnie też dziś wigilia w pracy, ale niestety chyba nie będę mogła na niej być. Zuźce wczoraj wrocił katar i to z niezłą falą! :( Mąż jeszcze po godz.22 jechał do apteki. Nosek zapchany na maxa! Muszę zabrać ją do lekarza po południu. Zasnęła wieczorem a po 10 minutach pobudka z płaczem przez zapchany nosek. Zasnęła i znów po 10 minutach pobudka! Próbowalismy jej odciągnąć, ale tak zalegało, że nic nie posżło. Wkropiłam jej nasivin i dopiero po tym zasnęła (a mąż w tym czasie pojechał po otriwin). Padałam. Chociaz noc już pięknie później przespała. Dziewczyny czy wasze niunie miały katarek na ząbki? Bo ja już nie wiem skąd u Zuzi non stop katar. A zauważyłam, ze za każdym razem kiedy wychodzą jej dolne ząbki to wtedy ma katar. i sama już nie wiem czy to od tego. Wczoraj wieczorem jak się wybudzała z płaczem to całe rączki do buzi pchała. A nie da sobie zajrzeć w ząbki dokładnie i tylko tak luknęłam, ze ma napuchnięte dziąsełka na dole. Ale ten katar jets tak nie łądnie zabarwiony... :(

Witajcie!
Oli jeszcze śpi, ja wykąpana z kawką przed komputerem - cudownie!!!

Kaszu oj tak, pełną para powróciłaś na forum :-) Bardzo mnie to cieszy!

Mała dzieci często mają katarek, nawet chorują poważniej z powodu ząbków. Jeśli Ty zauważyłaś u Zuzi taką zależność, to wydaje mi się że jednak ząbki są przyczyną jej kataru. Daj znać co powiedział lekarz!

Hej,
Widzę, że forum znowu żyje pełną parą :-) aż miło poczytać :-)

Mała26 - Tymek ma katar od ponad dwóch tygodni. Od trzech dni w nocy gorączkuje i zaczął mocniej kaszleć. Wczoraj byłam u lekarza, który potwierdził, że to przez ząbki. Zresztą do tej pory Tymek miał trzy infekcje i każda z nich wiązała się z wychodzącymi ząbkami ...

Kaszu - kopę lat Cię nie było, ale fajnie, że wróciłaś. Dziękuję za świąteczne życzonka !

A ja dzisiaj mam urlopik :-) Muszę wybyć do sklepów po ostatnie prezenty, a potem będę nadzorowała montaż brodzika (nareszcie !!!).
W domu sprzątania w brud. Oprócz umytych okien i lamp praktycznie jeszcze nieczego nie zrobiłam :-( bo przy zakatarzonym Tymku ciężko jest cokolwiek zrobić. Zresztą nie mam na to siły. Nocki kiepskie z powodu zapchanego noska więc chodzę niewyspana i bez siły.

I jeszcze jedno :-) Tymek już chodzi na całego !!!

o i Jolik już jest! :) kochana ja tak zaczęłam podejrzewać, ze to przez ząbki! Ale do lekarza i tak sie wybiorę. Lepiej przed świętami to skonsultować niż później w święta szukać lekarza. No i gratuluję Tymusiowi! Prosze jakie postępy dzieciaczki na święta czynią! :) I zdrówka Tymusiowi życzę!!!Doxa napisze na pewno jutro. Ja wczoraj w końcu pomyłam okna, choc po ciemku już i pewnie nie najlepiej umyte, ale najważniejsze że czyste! :) a co tam! jutro choinkę ubierzemy i w końcu poczujemy nastrój świąteczny :)

Mala26 Nati tez ma katar od zebow juz jakis tydzien, wlasciwie to jest wydzielina bo juz nie kicha i nie kaszle. Nawet nie bylam z tym u lekarza, udalo sie nam zwalczyc domowymi sposobami. A to napewno od zebow bo ida mu wszystkie trzonowce.

U nas choinka już stoi :-) Tymkowi, aż dech zaparło jak ją zobaczył. Ustroilismy ją jak spał więc jak się obudził to miała piękną niespodziankę. A teraz to tylko ..." Tymek zostaw", "Tymek nie wolno" .... wszystkie ozdoby w zasięgu jego ręki muszą być "przebadane" :-)

reklama
dziewczyny wielkie dzięki za odpowidzi. A powiedzcie czy ta wydzielinka tez u was ma takie zabarwienie zielono-brązowe? bo jak jej odciągałam dzisiaj rano to się przestarszyłam. :(

Do góry