reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
biedny Magdusiek, ty doła myślałam że niemiewasz. Dziewczyny to może jakaś imprezka we trójkę na rozweselenie Magduśka, czy może ktoś tam jeszcze jest i się przylączy :elvis:

Vertigo, myslałam, ze u Ciebie juz ciot lepiej.
Drzewko, no rzadko bardzo mi się zdarza, ale tym razem moja wina, dałam ciała i tak to mi siw=edzi w głowie, ze az m,i sie humor zepsul.

Ja wrócę, ale Kamila nie ma, więc mam Natalię na głowie, sama, kąpiel, teraz chwila zabawy itd. A jeszcze nic nie jadłam poza śniadaniem i popołudniową kanapką . ale ja tu jeszcze wrócę.

reklama
a więc podsumujmy: mamy dwie z glębokimi (jak mniemam) dołami (jeden nowy i jeden nawrót) i mnie. poza tym pustki. i co ja mam teraz zrobić? dwie do jednego, chyba czuję się dołowana..czy wy aby nie chcecie przesadziać drzewka?? no bo po co te doły?

Do góry