reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Vertigo, NIcole wspólczuję.
Ja zamknęłam sie w sypialni przed moją drużyną, właśnie wrócił tata, więc bawi się zz Natalką, która właśnie mnie odnalazła i chyba koniec wolności.
A w ogóle to Natalic hcyba rezygnuje z jednej drzemki i nie wiem jak dam sobei z tym radę.... spała dziś rano półyotrej godziny oi od 17:30 do 18:05. I teraz jest zmęczona więc kąpiel gotowa czeka...

reklama
A u nas podobnie jak u ciebie Magdusiek chyba Mikołaj też przechodzi na jedna drzemkę, ale bardziej tak w godzinach południowych. dzisiaj miał chimerki i nie mógł się utulic po kąpieli, dopiero mąż go ponosił na rękach i zanął :-(

a ja musze jeszcze papierzyska przejrzeć i lulu bo jutro zaczynam zajęcia o 7:30

Anna, ja sobie nie wyobrażam jak to będzie, bo dodatkowo Natalia wścieka się i napina cala jak chcę ją na spacerze wsadzić do wózka. Ona chce chodzić sama, pchac wózek przed sobą itd. A jak widzi dziecko, ktore ma coś w stylu jeździk itd to leci, az się kurzy.
Dzisiaj zwiedziła piaskownice pełna mokrego piachu, wyciągnąc się nie dala, huśtawki klasycznie, kilka alejek i upchnęłam ją jakoś. Szczęśliwie jak już upchnie to siedzi spokojnie, ale już czuję co będzie za chwilę.
Nie dość, ze jedna drzemka to jeszcze afery na każdym kroku

Lindsay niestety nie jestem w stanie Ci pomóc :-(

Dziewczyny, tak to już będzie ... dzieci coraz więcej będą umiały i coraz więcej broiły, a przy tym coraz mniej spały i coraz szybciej regenerowały siły ;-)
Ale co tam, damy radę!!!

No nareszcie udało mi się do Was zaglądnąć :-)
Witajcie o poranku !

Piszecie o spaniu. Tymek już jakieś pół miesiaca temu przestawił się na jedno spanie. Śpi od ok 9 do 11:30, a potem nie ma już mowy o zaśnięciu. Nocne spanie rozpoczyna o 19:30. Ostatnio nawet udaje mu się samodzielnie zasnąć bez piersi :-)

A tak wogóle to przeraża mnie tempo jego rozwoju. Oczywiście pozytywnie :-D
Jeszcze nie tak dawno nie potrafił samodzielnie siadać a teraz siedzenie, raczkowanie, wstawanie, chodzenie wokół stołu nie stanowi dla niego żadnego problemu :-) Coś wspaniałego !

A tak z ciekawostek to wczoraj dostałam propozycję awansu ! Super !

Jolik, gratuluję :-) Super, że niektóre z październikowych mamusiek mają szansę, aby realizować się zawodowo. Ty dostałaś propozycję awansu, Doxa będzie prowadzić szkolenie... Cieszy mnie też fakt, że są ludzie, firmy, które potrafią docenić kobiety będące matkami :-) Powodzenia!

Cześć dziewczyny,

Gratulacje Jolik, ciężko pracujesz, należy Ci się.

Doxa, pochwal się, jakie szkolenia będziesz prowadzić. Ja chyba coś ominęłam, zresztą jak to często mi się zdarza.

U nas wszystko po staremu.

Nicole, to z Ciebie niezły mechanik!!!

Magdusiek, zawsze powtarzałam że niezła ta Twoja Natalka!!!
Oj, da sobie radę w życiu:-)

Anna, jeszcze raz zdrówka dla Mikołaja.

Vertigo, jak wczorajsze wyjście.

reklama
halo,zaczynam jako tako zyc. jeszcze boli mnie głowa, ale juz jest lepiej. z wiekiem coraz gorzej znosze grypy zolodkowe brrr.Jolik gratulacje. Awans fajna sprawa. Szczegolnie po tak krotkim okresie pracy po macierzynskim.Doxa szkoda ze nie mozesz mi pomoc :(( Teddy tez nie ma :((

Do góry