reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Wyobrażacie sobie jakie dzieci potrafią być wredne....:wściekła/y:
Wczoraj Oskarowi kolega powiedział, cytuję: "Twoja matka to wychowała Cię na śmietniku...."
Oskar tak się przejął, że płakał mi wczoraj w samochodzie jak wracaliśmy. No i co ja miałam mu na to powiedzieć?

Próbowałam go pocieszyć, że ma się nie przejmować bo osobie, która sobą coś reprezentuje, takie słowa nie przyszłyby nigdy do głowy. Widocznie ten kolega reprezentuje sobą żenujący poziom....a takich to trzeba z daleka olewać....

reklama
witam,

u nas noc ok, wieczor w zasadzie ok - poza brakiem dostepu do allegro ;) i tata tez ok. dzien tez ok, tylko slonca brak.

MOJE DZIECKO WSTALO! a ja akurat trzymalam w rece aparat :-):-)

Ja również witam. :-)
Dziś w domu. Natka ma katarek i trochę kaszle :-(wiec p. doktor zaleciła żeby lepiej dziś nie szła do żłobka.

Vertigo gratulacje dla dzielnej Tosi :-)

Syla usciskaj Oskara i niech takich "kolegów" omija z daleka.
Ja też czasem jak usłysze jak dzieciaki potrafią być dla siebie okrutne i wredne to sama nie wiem jak na to reagować. Zwłaszcza że potem taki jeden z drugim bezczelnie sie wypiera albo dyskutuje. Co sie porobiło z tymi dziećmi. Rok temu były zupełnie inne.....

Syla straszne to, co piszesz ... ja jeszcze nie zdaję sobie sprawy co mnie czeka w przyszłości!! Dobrze, że Oskar to Ci opiedział, a nie dusił w sobie!

Vertigo gratulacje dla Antosi i dla mamy, za refleks!

Luszka słusznie, że Natalka nie posżła do żłobka, przez weekend powinna się wykurować! A kto z nią został w domu? Ty wzięłaś wolne?

Witam po kolejnej długiej przerwie :-) .. Chyba wszystkiego nie nadrobię.. Niki dziękuje za życzenia.. My również wszystkim jubilatom życzymy samych radosnych dni :tak:

Halo,Witam.My po imprezie prawie roczkowej. dzisiaj dla dzieci.jutro dla rodziny. Padamy na pysk.PATKA-trzymam kciuki choc ja z tych co nie wie o co chodzi.SYLA- szkoda słow na takie dzieci. Buziaki dla Oskara.Wszyskim solenizantom sto lat sto lat. Nie mam dostepu do galeryjki wiec i do dat urodzin naszych dzieciaczkow. Ostatnio chyba Darek i Jasio. Z góry przepraszam za ewentualne pominiecia.Nic mi nie dziala na poziomie pisanie wiadomosci. Ktos wie co zrobic ????

Duralex witaj! Oj dawno, dawno nie zaglądałaś! A dzisiaj o Tobie myślałam!

Lindsay napisz do admina! Koniecznie musisz wrócić do poprzedniego nicku! Jaki z Ciebie początkujący ;-)

reklama
Dobry wieczór,
my po spotkaniu w kościele w sprawie chrzcin :-)
Syla - okropny ten kolega, ale super, że Oskar Ci opowiedział, fajnie, ż ejesteście ze sonbą blisko i że Oskar wie na kogo może liczyć. A Iga faktycznie chyba stęsknione :-)
Vertigo - gratulacje dla Tosi i Mamy.
Duralex - dzisiaj się zastanawiałam co u Ciebie, proszę proszę, a Ty jesteś :-)
Lindsay - witaj.
Drzewko - Władca fajny, ale bez reklam. Ja chyba odpalę sobnie ktoregoś dnia longiem wszystko, tylko, ze i tajk będę przerwyała, bo Natalka tyle nie pośpi ;-)

Do góry