reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Magdus... ciezko opisac jaka... ::)
polarkowa, jakas taka pogrubiana z bawelniana podszeweczka i dopinanym kapturkiem na misiu... na pazdziernik/listopad...
niby nic nadzwyczajnego, ale ma cos w sobie... :)

reklama
a Weronisia śpi. duzo teraz śpi myślę że przez tę infekcję..furagin chyba nie pomógł. teraz czekamy 5 dni i badanie moczu

My też sie szykowaliśmy na spacer i tak samo świetnei nam wyszło ;)

Ja na razie wstrzymuję się z kurteczką dla Natalki, aż będzie więksyz wybór w sklepach. Chociaż ostatnio juz jakieś widziałam, więc ewidentnie sezon się zaczął.

magdusiek pisze:
Ja na razie wstrzymuję się z kurteczką dla Natalki, aż będzie więksyz wybór w sklepach. Chociaż ostatnio juz jakieś widziałam, więc ewidentnie sezon się zaczął.

ale rozumiesz... kupon... ;)
zartuje...
....chociaz jakby nie bylo, to tez ma znaczenie... a kurteczka mnie naprawde urzekla, szczegolnie tym odpinanym kapturkiem... i ogolnie... spac przez nia nie moglam... ;)

Cześć kochane

Ledwie wyrwałam sie ze swojego wirtualnego szkolenia a juz na bb zaglądam (panów moich wysłałam na spacer, bo niby obiad robię ;D)

Nie czytałam jeszcze dokładnie ale coś mi sie rzuciło że dzieciaczki chorują.
Duuużo zdrówka życzę wszystkim chorowitkom.
Mój Dawi też mi sie przeziębił. Chyba wczoraj go zawiało w autku - bo dzis ma katar do pasa i 38 stopni :( Jutro idziemy z nim do lekarza na wszelki wypadek (albo pójdzie moja mama, bo my jutro podpisujemy umowę na mieszkanie ;) )

DObra może jeszcze uda mi się coś podczytać

Patka - super, że z mieszkaniem się udało :) Mam nadzieję, że Dawidowi nic poważnego nie dolega. Trzymajcie się,.

A Natalka własnie sobie ucina drzemkę, boję się co dalej, rano spała dłużej, w ciągu dnia 2,5 godziny i ją obudziłam no i teraz to już nie powinna spac, ale nie dało rady trzymać ludka dłużej. Szkoda, że jej nie wykąpaliśmy wcześniej, ale znając Natalke to ona się obudzi i poimprezuje jeszcze ;)

reklama
oooo... jest chociaz Magdus...
a juz mialam napisac, ze wszystkie mietly wymietlo... ;)

Patka, duuuuzo zdrowka dla Diabloska... :)
.... i w ogole dla wszystkich chorych, bo to juz w tlumy idzie... chyba wiecej chorych niz zdrowych aktualnie... :)

Do góry