reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
My też sie szykowaliśmy na spacer i tak samo świetnei nam wyszło
Ja na razie wstrzymuję się z kurteczką dla Natalki, aż będzie więksyz wybór w sklepach. Chociaż ostatnio juz jakieś widziałam, więc ewidentnie sezon się zaczął.
Ja na razie wstrzymuję się z kurteczką dla Natalki, aż będzie więksyz wybór w sklepach. Chociaż ostatnio juz jakieś widziałam, więc ewidentnie sezon się zaczął.
Teddy
Październikowa mać
magdusiek pisze:Ja na razie wstrzymuję się z kurteczką dla Natalki, aż będzie więksyz wybór w sklepach. Chociaż ostatnio juz jakieś widziałam, więc ewidentnie sezon się zaczął.
ale rozumiesz... kupon...
zartuje...
....chociaz jakby nie bylo, to tez ma znaczenie... a kurteczka mnie naprawde urzekla, szczegolnie tym odpinanym kapturkiem... i ogolnie... spac przez nia nie moglam...
Cześć kochane
Ledwie wyrwałam sie ze swojego wirtualnego szkolenia a juz na bb zaglądam (panów moich wysłałam na spacer, bo niby obiad robię ;D)
Nie czytałam jeszcze dokładnie ale coś mi sie rzuciło że dzieciaczki chorują.
Duuużo zdrówka życzę wszystkim chorowitkom.
Mój Dawi też mi sie przeziębił. Chyba wczoraj go zawiało w autku - bo dzis ma katar do pasa i 38 stopni Jutro idziemy z nim do lekarza na wszelki wypadek (albo pójdzie moja mama, bo my jutro podpisujemy umowę na mieszkanie )
DObra może jeszcze uda mi się coś podczytać
Ledwie wyrwałam sie ze swojego wirtualnego szkolenia a juz na bb zaglądam (panów moich wysłałam na spacer, bo niby obiad robię ;D)
Nie czytałam jeszcze dokładnie ale coś mi sie rzuciło że dzieciaczki chorują.
Duuużo zdrówka życzę wszystkim chorowitkom.
Mój Dawi też mi sie przeziębił. Chyba wczoraj go zawiało w autku - bo dzis ma katar do pasa i 38 stopni Jutro idziemy z nim do lekarza na wszelki wypadek (albo pójdzie moja mama, bo my jutro podpisujemy umowę na mieszkanie )
DObra może jeszcze uda mi się coś podczytać
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Patka - super, że z mieszkaniem się udało Mam nadzieję, że Dawidowi nic poważnego nie dolega. Trzymajcie się,.
A Natalka własnie sobie ucina drzemkę, boję się co dalej, rano spała dłużej, w ciągu dnia 2,5 godziny i ją obudziłam no i teraz to już nie powinna spac, ale nie dało rady trzymać ludka dłużej. Szkoda, że jej nie wykąpaliśmy wcześniej, ale znając Natalke to ona się obudzi i poimprezuje jeszcze
A Natalka własnie sobie ucina drzemkę, boję się co dalej, rano spała dłużej, w ciągu dnia 2,5 godziny i ją obudziłam no i teraz to już nie powinna spac, ale nie dało rady trzymać ludka dłużej. Szkoda, że jej nie wykąpaliśmy wcześniej, ale znając Natalke to ona się obudzi i poimprezuje jeszcze
reklama
Teddy
Październikowa mać
oooo... jest chociaz Magdus...
a juz mialam napisac, ze wszystkie mietly wymietlo...
Patka, duuuuzo zdrowka dla Diabloska...
.... i w ogole dla wszystkich chorych, bo to juz w tlumy idzie... chyba wiecej chorych niz zdrowych aktualnie...
a juz mialam napisac, ze wszystkie mietly wymietlo...
Patka, duuuuzo zdrowka dla Diabloska...
.... i w ogole dla wszystkich chorych, bo to juz w tlumy idzie... chyba wiecej chorych niz zdrowych aktualnie...