reklama
Elvira
13 pazdziernik
Witam.
Dzionek nawet ladny ale wieje.
Mala jeszcze spi.
Wczoraj chcialam do was wejsc ale coc mi internet nawalil.
Zdiecia wklejone melduje.
Magdusiek a co z tymi szwami bo nie jestem w temacie?
Nie fajnie jak takie niemile posty sie czyta
Dzionek nawet ladny ale wieje.
Mala jeszcze spi.
Wczoraj chcialam do was wejsc ale coc mi internet nawalil.
Zdiecia wklejone melduje.
Magdusiek a co z tymi szwami bo nie jestem w temacie?
Nie fajnie jak takie niemile posty sie czyta
_anna
Fanka BB :)
witam serdecznie nie mam czasu i ochoty na nadrabianei zaległosci ( i niektórych), zLośliwości.
Wróciłam do pracy i jak Patka odgruzowuje miejsce pracy :
Jutro moje narzedzie pracy to ścierka i woda z płynem :
pozdrawiam serdecznie
Ps. Mikołajek dzielnie , grzecznie spisuje sie u babci - ufff a miałam tyle obaw
Wróciłam do pracy i jak Patka odgruzowuje miejsce pracy :
Jutro moje narzedzie pracy to ścierka i woda z płynem :
pozdrawiam serdecznie
Ps. Mikołajek dzielnie , grzecznie spisuje sie u babci - ufff a miałam tyle obaw
drzewko
ja też was witam. znowu trochę mnie nie było bo byliśmy teraz na podlasiu na wsi. było przepięknie. i mam ochotę na wiejskie letnisko. Syla tam to są grzyby!! może kiedyś. Weronika ma się lepiej ale przed nami chyba długie leczenie. apetyt wraca (chwilami). dzisiaj pierwszy, wspólny dzień z opiekunką. bardzo przyjemna osoba. Mała ją chyba polubiła. kamień spadł mi z serca : w poniedziałek do pracy i nie będę go odgruzowywać bo muszę sobie najpierw wytłumaczyć że to moje już na dobre. 8)
fajnie by było gdyby na bb zawitała znowu przyjemna atmosfera..
fajnie by było gdyby na bb zawitała znowu przyjemna atmosfera..
tymi76
Witam kobietki!
Czasu nie mam!!!!!!! Wczoraj trochę poczytałam, ale nie miałam siły pisać. Się ciągle dzieje, mało przyjemnie Młody różnie, chociaż w dzień jest grzeczny, a noce to jak mu czapka stoi
Wakacje jeszcze się nie skończyły (no prawie), a ja już marzę o następnych ;D
Czasu nie mam!!!!!!! Wczoraj trochę poczytałam, ale nie miałam siły pisać. Się ciągle dzieje, mało przyjemnie Młody różnie, chociaż w dzień jest grzeczny, a noce to jak mu czapka stoi
Wakacje jeszcze się nie skończyły (no prawie), a ja już marzę o następnych ;D
Doxa
Anna, Drzewko super że te powroty do pracy jakoś się Wam układają i co najważniejsze, że dzieciaczki akceptują "opiekunki"
Olinek dzisiaj w dzień spał tylko raz, usnął około 13:45 i ze 2 godzinki pospał, biedaczek wymęczony był, tatuś późno wrócił z pracy i czekaliśmy ... no i o 21 padł - przy karmieniu : Nie pamiętam kiedy ostatnio usnął w ten sposób!
Olinek dzisiaj w dzień spał tylko raz, usnął około 13:45 i ze 2 godzinki pospał, biedaczek wymęczony był, tatuś późno wrócił z pracy i czekaliśmy ... no i o 21 padł - przy karmieniu : Nie pamiętam kiedy ostatnio usnął w ten sposób!
magdusiek
Październikowa Mama 2005
A Natalka słabo W ciągu dnia płakała, jakas ciepła była, dostała paracetamol, wieczorem płakała, na ręce sie drapała, przytulała się, ciepła była znowu, dostała kolejny czopek. Mam nadzieję, ze to nic poważnego. Ta chora powieka jej spuchła, zaczerwieniła się, ogólnie kaszana
reklama