reklama
malgosia_76 pisze:Cześć Kobietki,
Ostatnio wcale nie zaglądam, ale wakacje, dwójka dzieci i masa innych przyjemności. Na BB, czasu brak, ale spróbuję się poprawić.
Jasiek rośnie jak na drożdżach, mówi mama, "gania po schodach" i chodzi juz za łapkę. Sam się wspina, je wszystko z apetytem, zęby sztuk 5.
Zmieniając szybciutko temat;
Słyszałam, że macie plany uaktualnić dostęp do galerii, w związku z powyższym ułatwiając podjęcie decyzji, zgłaszam samodzielną rezygnację (sądzę, że w ten sposób powinno się to odbywać Efuniu. to nie jest prywatny folwark, tylko ogólnodostępny portal i czasami warto (dla przyzwoitości) zapytać).
Jak tylko będę miała czas z ogromną przyjemnością będę do Was zaglądać, bo bardzo sobie cenię przyjaźnie tutaj zawarte.
nie rozumiem dlaczego te pretensje są do mnie jedynie zgłaszane. poza tym Małgosiu masz rację to nie jest prywatny folwark, a skoro przez 4 miesiące się nie odzywasz nie rozumiem dlaczego miałabyś mieć dostęp do galerii. tylko dlatego że masz kontakty z kilkoma dziewczynami? ze mną nie masz. ma za to mnostwo innych osób które się nie odzywają na b a jednak ja nie mam żadnych pretensji aby dostęp do galerii miały. także prywatny folwark to zdaje się ty chciałaś z bb zrobić. ot i tyle.
malgosia_76
Fanka BB :)
Cześć Kobietki!!
Efuniu,
Nie Tobie czy Twojej Koleżance Jarrelli ustalać kto takowy dostęp bedzie miał, a kto nie.
Już napisałam, że samodzielnie rezygnuję z udziału w galerii i jak potrzebujesz pisemka w tej sprawie, to z przyjemnością je klepnę.
Nie prowadzę blogu pedofilskiego, w którym na potęgę potrzebuję zdjęć małch dzieci.nie wpadam oglądać zdjęć dzieciaczków, bo nie mam takiej potrzeby, zazwyczaj wpadałam po to żeby pogadać, a zdjęcia oglądałam, kiedy Ktoś w poście napisał, o nich.
Zapewniam Cię, że nie mam potrzeb oglądania i punktowania z zawiścią uczestniczek BB, co zdaje się jest Twoją namiętnością.
Cóż każdy jakieś hobby ma!
Jakoś poradzę sobie z tym "problemem" (braku owego dostępu)
a co do kasowania dostępu, to zdaje się, że Efunia z Kwidzynia jest ciut za krótka.
Jak będę miała ochotę pojawiać się na Forum, to będę to robić, nic Tobie do tego, a kontaktu z Tobą nie mam i nie bedę miała, gdyż z urzędu omijam osoby dwulicowe i niemądre. Juz pokazałaś na co Cię stać w sławnej sprawie z Lucky.
Co do prywatnego folwarku, to jak słusznie spostrzegłaś, nie było mnie tu pół roku, więc o czym Ty Kobieto piszesz??? Bystra nigdy nie byłaś.
Jeżeli lubisz intrygować, to może jakieś własne forum z poradami dla zainteresowanych.
Tam na pewno nie zajrzę.
Nie życzę sobie osobistych wycieczek, na ogólnodostępnym forum w moim kierunku.
Podsumowując niech nasza wzajemna niechęć nie odbija się czkawką na pozostałych uczestniczkach forum.
Możesz liczyć na moją pełną ignorancję Twojej osoby i koleżanki Jarrelli również.
Pozdrawiam
Efuniu,
Nie Tobie czy Twojej Koleżance Jarrelli ustalać kto takowy dostęp bedzie miał, a kto nie.
Już napisałam, że samodzielnie rezygnuję z udziału w galerii i jak potrzebujesz pisemka w tej sprawie, to z przyjemnością je klepnę.
Nie prowadzę blogu pedofilskiego, w którym na potęgę potrzebuję zdjęć małch dzieci.nie wpadam oglądać zdjęć dzieciaczków, bo nie mam takiej potrzeby, zazwyczaj wpadałam po to żeby pogadać, a zdjęcia oglądałam, kiedy Ktoś w poście napisał, o nich.
Zapewniam Cię, że nie mam potrzeb oglądania i punktowania z zawiścią uczestniczek BB, co zdaje się jest Twoją namiętnością.
Cóż każdy jakieś hobby ma!
Jakoś poradzę sobie z tym "problemem" (braku owego dostępu)
a co do kasowania dostępu, to zdaje się, że Efunia z Kwidzynia jest ciut za krótka.
Jak będę miała ochotę pojawiać się na Forum, to będę to robić, nic Tobie do tego, a kontaktu z Tobą nie mam i nie bedę miała, gdyż z urzędu omijam osoby dwulicowe i niemądre. Juz pokazałaś na co Cię stać w sławnej sprawie z Lucky.
Co do prywatnego folwarku, to jak słusznie spostrzegłaś, nie było mnie tu pół roku, więc o czym Ty Kobieto piszesz??? Bystra nigdy nie byłaś.
Jeżeli lubisz intrygować, to może jakieś własne forum z poradami dla zainteresowanych.
Tam na pewno nie zajrzę.
Nie życzę sobie osobistych wycieczek, na ogólnodostępnym forum w moim kierunku.
Podsumowując niech nasza wzajemna niechęć nie odbija się czkawką na pozostałych uczestniczkach forum.
Możesz liczyć na moją pełną ignorancję Twojej osoby i koleżanki Jarrelli również.
Pozdrawiam
Szanowna Małgosiu z Warszawy.
Najpierw radziłabnym zajrzeć do słownika ortograficznego. Dostęp do Twoich wypowiedzi jest mi niezmiernie potrzebny zwłaszcza po tym jak w kwietniu zniknęłaś a wraz z Tobą co bardziej soczyste kawałki Twych opowiastek o życiu Rodzinnym... Szczególnie jest mi zal porywającej ale nieprawdziwej historii o latającym serniku świątecznym. Co do Jarreli to również nie radziłabym urządzać osobistych wycieczek pod jej adresem, ponieważ jakiegoś ataku z jej strony w Twoją nie zauważyłam. Zresztą, moja Droga, szkoda czasu na zjmowanie się Twoją osobą, osobą Twego Męża czy też Cudoiwnych Dzieci. Jak rozumiem nigdy Efunia z Kwidzyna ani Jarrela z Augustowa nie osiągną poziomu Małgosi z Warszawy (edit Poznania). I całe szczęscie bo nie wiem czy wystarczyłoby położyć się aby ten poziom osiągnąć.
Podsumowując jesteś Małgosiu za cienka żeby urządzać w moją stronę i stronę kolezanki Jarreli jakieś wycieczki... Zwłaszcza ze jesteś Małgosią z Warszawy (ups! Poznania). No ale rozumiem, rozumiem. Moje dziecko w wieku 3 miesięcy jeszcze nie raczkowało, więc gdzie mi tam do Ciebie...
Najpierw radziłabnym zajrzeć do słownika ortograficznego. Dostęp do Twoich wypowiedzi jest mi niezmiernie potrzebny zwłaszcza po tym jak w kwietniu zniknęłaś a wraz z Tobą co bardziej soczyste kawałki Twych opowiastek o życiu Rodzinnym... Szczególnie jest mi zal porywającej ale nieprawdziwej historii o latającym serniku świątecznym. Co do Jarreli to również nie radziłabym urządzać osobistych wycieczek pod jej adresem, ponieważ jakiegoś ataku z jej strony w Twoją nie zauważyłam. Zresztą, moja Droga, szkoda czasu na zjmowanie się Twoją osobą, osobą Twego Męża czy też Cudoiwnych Dzieci. Jak rozumiem nigdy Efunia z Kwidzyna ani Jarrela z Augustowa nie osiągną poziomu Małgosi z Warszawy (edit Poznania). I całe szczęscie bo nie wiem czy wystarczyłoby położyć się aby ten poziom osiągnąć.
Podsumowując jesteś Małgosiu za cienka żeby urządzać w moją stronę i stronę kolezanki Jarreli jakieś wycieczki... Zwłaszcza ze jesteś Małgosią z Warszawy (ups! Poznania). No ale rozumiem, rozumiem. Moje dziecko w wieku 3 miesięcy jeszcze nie raczkowało, więc gdzie mi tam do Ciebie...
Vertigo
Październikowa Mama 2005
witam,
uhuhuhu : ortografia to chyba ogolnie bolaczka calego forum (przepadam za 'kiślu' )
strony zajmowac nie bede, ci co mnie znaja to i tak wiedza, co mysle
ladny dzionek sie zapowiada moze uda nam sie odbyc bezdeszczowy spacer...
kurka, cos Antoninie na paszczy sie zrobilo. jakby liszaj czy cus... zwalczyc tego nie moge
uhuhuhu : ortografia to chyba ogolnie bolaczka calego forum (przepadam za 'kiślu' )
strony zajmowac nie bede, ci co mnie znaja to i tak wiedza, co mysle
ladny dzionek sie zapowiada moze uda nam sie odbyc bezdeszczowy spacer...
kurka, cos Antoninie na paszczy sie zrobilo. jakby liszaj czy cus... zwalczyc tego nie moge
malgosia_76
Fanka BB :)
Cześć Magdusiu,
Nie pada, więc jest szansa, że się widzimy.
Jan dziś wyjątkowo niespokojny, może mu sie humor porawi, jak Kompanię zobaczy.
Nie pada, więc jest szansa, że się widzimy.
Jan dziś wyjątkowo niespokojny, może mu sie humor porawi, jak Kompanię zobaczy.
reklama
malgosia_76 pisze:Nie życzę sobie osobistych wycieczek, na ogólnodostępnym forum w moim kierunku.
Małgosiu ja również.. tym bardziej, że nigdy takowych w Twoją stronę nie robiłam. Dziękuję za priv. Odpisałam .
Resztę witam średnio słonecznie i przyznam, że średnio radośnie.. ale jak już to ktoś zauważył chyba nie ma czemu sie dziwić.