reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Hej hej
Widzę że nocna aktywność kwitnie  ;D

A ja pozwólcie że powrócę do sprawy ograniczeń dostępu do działu zamkniętego i zamące jeszcze moimi przemyśleniami. ::) Dotyczą one głownie ograniczeń dostepu dla obób które dostęp juz mają, bo w kwestii nowych członków naszego forum w pełni sie zgadzam z okresem przejściowym. :)

Uważam że jak najbardziej ograniczenie dostępu i nadzór nad tym jest potrzebny, jednak ocena kto ma jeszcze mieć dostęp a kto już nie, nie powinien moim zdaniem zależeć od liczby postów.  :)Wybaczcie ale udział w forum ma być przyjemnością a nie przykrym obowiązkiem odbębnianym byle jak, byle pokazać że jest się aktywnym. Do tego jak rozumiem wszelkie ograniczenia dostępu dla osób które zamieściły jakiekolwiek zdjęcia powinny moim zdaniem być wprowadzone dopiero po kilkakrotnym uprzedzeniu delikwenta i umożliwieniu mu usunięcia swych zdjęć. Może takie ograniczenie w przyszłosci bedzie dotyczyć mnie i ja bym jednak nie chciała, w takim wypadku, pozostawić zdjęć swego dziecka w dziale skąd nie mogę ich usunąć (myśle że Wy też ;D).
Sprawa aktywności na forum jest dla mnie sczególnie drażliwa, gdyż po powrocie do pracy czasu mam wrazenie że juz mniej mieć nie mogę ;D. Pewnie zdarzą mi się tygodnie kiedy nie zajrzę do Was w ogóle, ale przykro by mi było gdybyście od razu ograniczały mi dostęp. Poza tym wydaje mi sie że fizycznie możliwość ograniczania tego dostepu nie leży chyba w kwestii moderatora tylko admina, więc (z uwagi na liczbę spraw załatwianych przez admina) po zablokowaniu danej osoby nie będzie chyba tak można szybko kogoś odblokować.

No to sobie popisałam

A w ogóle to chyba przez brak snu mam takie fazy na myślenie  ;D Aż strach co będzie dalej  ;D
Wypracowania będę Wam pisać..

A w ogóle Dawi też ma fazę marudzenia  ::) Taki wiek chyba  ;D

reklama
Mała o Tobie z tego co pamiętam również była mowa, ale generalnie powstała idea żeby przejrzec listę osób z dostępem i ew wprowadzić jasne zasady dostępu do działu zamkniętego. Bo dostały dostęp nowe osoby które potem sie w ogóle nie odezwały ( o wklejaniu zdjęć nie wspomnę) Wszystko z uwagi na bezpieczeństwo naszych zdjęć.
W każdym razie na razie każdy sie wypowiada w tej kwestii i żadne decyzje nie zostały podjete  ;D

Uwaga forumowiczki z Łodzi i okolic!
Poznajmy się! Zapraszamy na mini - zlot!
Organizujemy spotkanie Fanek Babyboom w Łodzi. Spotkanie rozpocznie się 0 11:00 dnia 2go września (sobota). Ustalone są dwa miejsca: W przypadku ładnej pogody - Park Poniatowskiego (ten u zbiegu al. Mickiewicza i ul. Żeromskiego) w alei głównej na środku przy okrągłym klombie. W przypadku pogody niesprzyjającej - Manufaktura przy sali zabaw dla dzieci. Ostateczne miejsce ustalimy w sobotę przed spotkaniem na wątku "Mamusie z Łodzi" w dziale " To my:-)". Podaję link: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,32.0.html
Na wątku będziemy przed spotkaniem około godziny 9tej i wtedy ustalimy na bierząco. Chętne mamusie i przyszłe mamusie zapraszam już teraz na wątek. Zgłaszajcie się a będziemy wiedziały ile nas będzie. W razie pytań piszcie na wątku, do mnie na PW lub na gg - numer w podpisie.
Pozdrawiamy!
P.S. Wybaczcie, ze tak nie na temat ale nowym wątkiem nie chcemy działu zaśmiecać! ;D

tzn że mam mieć zablokowany dostęp? właśnie zaczęłam wklejać zdjecia z wakacji...
możesz mi powiedzieć gdzie była mowa o tym na "witam" i o tym kto ma być zablokowany bo nie bardzo jestem w temacie?

Mała mowa o tym jest cały czas na witam, ale sama dobrnąć nie mogę ::) Ech te nocne Polaków rozmowy ;D
Nikt na razie na pewno nie ma być zablokowany, póki co każdy się wypowiada na ten temat, co sądzimy, itd
Poza tym chcemy wybrać moderatora z naszego wątku żeby miał lepszą wiedzę co u nas sie dzieje i mógł reagować szybciej na wszelkie propozycje ;D
Jeszcze sie nie masz czego obawiać ;D

reklama
Do góry