reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Teddy Ty mnie nie denerwuj ! ;) Dzisiaj też trzymam powieki na zapałkach, a jutro już do pracy trzeba iść. Czarno to widzę. Na szczęście weekend tuż, tuż ...

reklama
witam :)

słoneczko u nas. ja dziś spałam 3 godziny... może się kimnę z tymkiem jeszcze.

joliku na pewno tymek po zmianie czasu będzie spał dłużej - dłużej jest ciemno i chyba nie będzie się chłopak zrywał w środku nocy ;)

mój tymek dziś szaleje od 5.30. ale wiedziałam ze tak będzie. zawsze jak ma dużo pracy i długo siedzę tymek zrywa się skoro świt zwarty i gotowy ;)

byłam w galeryjce. świetne zdjęcia! i świetne dzieciaczki. nie mogę uwierzyć, ze jeszcze rok temu ich nie było, a teraz takie duże i samodzielne :)

Witam
U Jolika leje, a u nas grzeje :D ale temperatura powalająca nie jest, całe 16 stopni ::) żebym się wyspała to też nie powiem... nawet nie pamiętam, o której była pierwsza pobudka. Teraz czekam, aż dziecię zechce się kimnąć, to i ja zalegnę

hey mamusie!
a ja wpadam jak zwykle na chwilę. :(
Chce się z wami czymś podzielić.
w weekend położyłam moją Zuźkę wieczorem i po kilku minutach zaglądam do niej a ona cała w wymiocinach! Na dodatek leżała na pleckach i nadal wymiotowała! Chyba nie muszę wam opisywać jak się wystraszyłam. NIe wiem co byłoby gdybym nie weszła w tym momencie. Ale na drugi dzień miała temperaturę. Dałam jej czopka. Ale Wczoraj w nocy znów miała gorączkę. Nie mam pojęcia o co chodzi! :(

Witajcie Panny i Kawalerowie ;)

Oj Vertigo, wiedziałam że tak skończy się Twoje wczorajsze dolewanie ;) :laugh:

Ja byłam twarda i raz się pożegnałam wczoraj...nie powiem korciło mnie żeby jeszcze przez chwilę nie wyłączać kompa.....ale

no i dziś efekt taki, że zaspałam ::) :laugh:

cześć Lucky :)

Jolik, Tymek Ci jeszcze pokaże jak się dopasuje do nowej sytuacji. Nie martw się na zapas.....jestem taka sama a później wszystko się jakoś układa :)

Mała26 - qrcze, straszne ! Biegnij z nią do lekarza !

Syla - mam nadzieję, że się dostosuje bo inaczej wywalą mnie z pracy za podsypianie na stanowisku :-)

mała26 pisze:
hey mamusie!
a ja wpadam jak zwykle na chwilę. :(
Chce się z wami czymś podzielić.
w weekend położyłam moją Zuźkę wieczorem i po kilku minutach zaglądam do niej a ona cała w wymiocinach! Na dodatek leżała na pleckach i nadal wymiotowała! Chyba nie muszę wam opisywać jak się wystraszyłam. NIe wiem co byłoby gdybym nie weszła w tym momencie. Ale na drugi dzień miała temperaturę. Dałam jej czopka. Ale Wczoraj w nocy znów miała gorączkę. Nie mam pojęcia o co chodzi! :(

Witaj Mała, ostatnio trzydniówka panuje i prawie każde dzieciątko tutaj po kolei choruje.

Wyobrażam sobie jak się wystraszyłaś, współczuję, miałam podobną sytuację z Oskarem jak był maleńki. Gdybym wtedy nie weszła do pokoiku....
Dziwne było to że dziecko nie odwraca główki, prawda?

reklama
Jolik była właśnie wczoraj. Mała płakała strasznie podczas zwykłego badania. ??? Lekarz stwierdził, że... nic nie stwierdza! :( A zapomniałam wam powiedzieć, że Zuźka nie pozwloiła sobie zbadać temperatury, włożyć czopka. ?? Nie wiem czemu. Prostowała i prężyła nóżki. :(

Do góry