reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Bry dziewczyny :)

No i goście pojechali :( Wczoraj popołudniu.. a wszyscy się nastawiliśmy na to, że Efunia zostanie conajmniej do wtorku-środy.. no ale wiadomo- jak mus to mus. Szkoda tylko, że tak krótko, bo niewiele zobaczyli zobaczyć. No a my jak to baby - nagadać się ;D

Kama dzisiaj rano chodzi i szukała Tymka :laugh: Się dziewczyna przywyczaiła. Wogle coś niesamowitego - jak takie dzieci razem się bawią i ile się od siebie uczą. Oczywiście jak to Efunia stwierdziła - następnym razem Tymek to już chyba z pierścionkiem przyjedzie ;D Bo i wspólna brzoskwinia była, i wspólna kąpiel - wogóle wsio było wspólne. :) Teraz my się musimy do nich wybrać ;D

Magdusiek - przypominam o kawie ;)

Teddy u nas też rozmiary niestandardowe Kama nosi - dopiero powoli zaczyna nosić 6-9msc i to i tak bywa często za duże ::)

No i jak patrzyłam jak się Tymek z Kamą bawi, to po ich wyjeździe doła zaliczyłam :( No już tyle się staramy, chciałam, żeby różnica między Kamą a drugim dzieckiem była jak najmniejsza... a tu na razie nie ma na to żadnych widoków :( No ale nie przynudzam tylko trochę poczytam co nabazgrałyście, dopiję kawę i do roboty.

Witam.
Jarrela a jakies fotki?? Takie dzieci ucza sie szybko. Fajno, ze fajnie bylo.
Mi pobudke zrobili o 7, wstalam, bo myslalam, ze 10 ::) No i drugi raz spalam i dopiero wstalam. Ide jesc sniadanie.

Elvira zdjęcia będą.. ale to jak Efunia znajdzie czas, żeby coś wkleić.. bo ja mam raptem 4 ::) Nie spodziewaliśmy się, że będą musieli tak szybko wracać i odkładaliśmy te zdjęcia i odkładalismy.. bo jeszcze będzie tyle okazji.. Więc teraz tylko Efunia jakieś wogóle ma ;D

witam
tak jak jarrela napisała musieliśmy wyjechać. zmarł brat mojego ojca i natychmiast spakowaliśmy sie i pojechaliśmy :( tymek straszliwie się umęczył, bo chcielismy dojechać przed zmrokiem i mieliśmy tylko 1 krótki postój na obiad w ciągu 7 godzin podrózy.

teraz nie mam kiedy wklejać zdjęć, nawet ich jeszcze nie sciągnęłam. ale na pewno wrzucę.

tymek bardzo polubił kamę, tylko okazało się, ze mój syn to pantoflarz. kama brała co chciała ;D także dobrze widzę ich wspólne pożycie ;) a ja po raz pierwszy stwierdziłam, ze drugie dziecko powinno być już zaraz. bo im mniejsza różnica wieku tym lepiej się maluchy dogadają. patrząc na tymka i kamę byłam w szoku jak oni się od siebie szybko uczą róznych rzeczy...

spadam.

aha teddy bardzo dziękuję za smoczka :)

Dzień dobry,
Jarrela - dzięki :)

No, to niesamowite jak dzieci syzbko się uczą, my mamy szanse to obserwować jak spotykamy się wspólnie i puszczamy dzieci do wspólnej zabawy. Jedno podpatruje drugie i za chwilę łapie te same umiejetności. Ja też bym chciała szybko kolejne, ale cóz, do tego trzeba chcących dwoje ;)

A my z Natalką spędziłysmy dzis uroczy dzień z ciotką Sylą, zaczęłyśmy kawa i drobnym shoppingiem (musimy przyjśc wspólnie z Sylą na spotkanie - jak siostry), a skończyłyśmy na zabawie na huśtawce. Natalka odpadła 3 minuty po tym jak odpaliłam samochód.

reklama
Do góry