reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witajcie!

Leje od rana :( Wam moknie pranie, a mi huśtawka ::) Nie przepadam za taką pogodą!

Orzeszku miłego urlopu!!

reklama
Andrzej zdał relację że nocka bez mamy była ok :) właściwie to lepsza niż z mamą. :laugh:
zjadła kaszkę malinową, po 21 poszła spać, obudziła się o 1, dostała moje mleko rozmrożone, które Andrzej sobie przed położeniem się spać rozmroził, podgrzał i zawinął w pieluchę i pod poduchę. Szczwana bestyja z tego mojego męża. :laugh: nie musiał latac po kuchni i podgrzewać. Wstała o 7 ::) Kurczę a w domu zawsze o 5 ::)

...a pogoda faktycznie pod psem

Hej hej
Ja też nie mogę za bardzo zaglądać, bo mąż w domu - czytajcie okupacja kompa + odganianie żony od bb ;)

Orzeszek zdaje sie na wakacje jedzie - my też ;D Pięęęękną pogodę chyba będziemy mieli, nie ma co :mad: A jedziemy do Jastrzębiej i to juz jutro z samego rana,
Oby tylko nie lało jak z cebra, inną pogodę zniosę z pokorą ;D

Dobra kończę prasowanie, a jak mi sie uda to zanim moi panowie wrócą ze spaceru jeszcze zajrzę i popodczytuje co u Was ;D

Dojechałam do domu, w drodze powrotnej spotkałam znajomych, pozniej wpadłam do rodziców, Natalia wychodziła się za wszystkie czasy, przez godzinę chodziła od jednego do drugiego i z powrotem, w jednej łapce trzymając motyla, w drugiej moją małpę ( małpa ma 26 lat) - supoer.

ja juz mam dosc... 2 godziny geba mi sie nie zamykala: zostaw to, nie rusz, chodz tu... zeby jeszcze jaki efekt byl... ::)
w koncu stwierdzilam, ze pierdziele, niech robi co chce...

no i zaczelo sie: jeden komputer - wlaczyc, wylaczyc, wlaczyc, szufladke wysunac, szufladke wsunac, wylaczyc, wlaczyc, zaryc szczeka w skaner... drugi komputer - kabelek wyjac, kabelek possac, swietelko pomacac, pstyk... klawiaturke sciagnac, myszke sciagnac, przypieprzyc sobie w czolo, uwiesic sie na sluchawkach... tatus przyjdzie to sie zdziwi... ::)
...i dalej pilocik, tatusia pasek, mamusi woda, mamusi podpaski... zupelnie jakby dziecko zabawek nie mialo...
a nieee.... zabawki sluza do omijania...

czy ja mowilam, ze mam dosc???

Dobry wieczór !
Orzeszku mam nadzieję, że Bytom masz w wakacyjnych planach :-)

Teddy - opisałaś dokładnie poczynania mojego synia ... podpaski, pasek, komputer, kosmetyki ... :-) ciężko nadążyć :-)

Nie macie pojęcia jak się cieszę że nastał weekend. Jeszcze jeden dzień w pracy i chybabym nie dożyła kolejnego dnia. Niech te wakacje się wreszcie skończą ! Ludzie wyjeżdżają i pracy jest za dwóch a nawet trzech :-( Padam na ... buźkę !

reklama
ja juz mam gdzies... on i tak sobie nic z tego nie robi, ze ja gardlo zdzieram...
a niech sie bawi czym chce, a pilota najwyzej bedziemy sobie wyrywac, bo ja tez sie nim lubie bawic... ;)

Do góry