reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Syla ja malosolne dzisiaj juz chyba z 5 zjadlam. Tesciowa zrobila. Ale wole kiszone. A masz jakis sprawdzony przepis,czy tak na oko, ale to chyba nie w tym watku.
Zdiec nowych nie bylo :( :( :( :( :( :(
Ale dobre zimne piwko ;D

Jarrela, jak to 3 godzinne? :laugh: takie, jak tylko skórka przejdzie? :)

Elvira, już się robi, w odpowiednim wątku. To właściwie nie przepis, to bajka. ;) :)

Hej Kobietki.

Ale sie rozpisałyście przez te kilka dni... Kiedy to nadrobię???
Zajrzałam do galeryjki tylko
dzieciaki jak zwykle boskie :)
Elvirka sesja z arbuzem jest powalająca :D. Spryciula z Twojej Olivki
Kaszu Laurka czarująca jak zwykle :D
Anja Olivka również :D i te piękne oczy....
Anna Niezły model z Twojego synka :D

Goscie pojechali a właściwie polecieli ;) ale dopiero dziś mam okazję zajrzeć co u Was. W sobotę odwiedziła mnie koleżanka z pracy a dziś od rana z Natka kursujemy po Warszawie. Najpierw do żłobka umówić się od kiedy Natka zacznie tam chodzić bedę ją zaprowadzać na zajęcia adaptacyjne od 21 sierpnia na 2-3 godzinki a później od września na dobre. Jak ja to przeżyję :(
Później pojechałyśmy "odwiedzić" moje przedszkole obgadać warunki powrotu (znów ten powrót do pracy ::))
Do domu wróciłyśmy ok 18 więc karmionko, kąpanko dzidzi, znów karmionko, znów kąpanko tym razem mamy ;D i... padam.
Chyba nadrobie jutro te 15 stron bo mnie kręgosłup boli kiedy siedzę przy kompie - niestety na leżąco czytać się nie da :(
Idę się relaksować na kanapie... Mam "Anioły i demony" od Patki :-* to sobie poczytam...
Buźka. :-*
Pa.

P.S. ale mi smaku narobiłyście tymi ogórasami... ;D ja uwielbiam zarówno małosolne jak i te bardzo kiszone pyyycha

Mi tez smaku na te ogorki narobilylscie i jzu niedlugo bede takie jadla.

Dziewczyny tak piszecie o tych tesiowch a ja jetsem przerazona bo praktycznie swojej nie znam a bede u niej dwa tyg mieszkac, ciekawa jestem jak to bedzie.

Luszka czytalam ta ksiazke super jest!!

Anja Ja dopiero niewiele przeczytałam bo nie bardzo miałam kiedy - tylko wieczorkami się udaje - ale już mi się podoba :). Czytałam "Kod Leonarda" i też jest super!!!

reklama
Do góry