reklama
*syla*
kobieta pracująca...
hi, hi, Vertigo, niezła jesteś, ale moja też robi najlepsze . Zaraz jeszcze się pobijemy o teściowe, twu, twu, na psa urok ;D ;D ;D ;D
*syla*
kobieta pracująca...
Jarrela, jak to 3 godzinne? :laugh: takie, jak tylko skórka przejdzie?
Elvira, już się robi, w odpowiednim wątku. To właściwie nie przepis, to bajka.
Elvira, już się robi, w odpowiednim wątku. To właściwie nie przepis, to bajka.
luszka
październik'05, lipiec'07
Hej Kobietki.
Ale sie rozpisałyście przez te kilka dni... Kiedy to nadrobię???
Zajrzałam do galeryjki tylko
dzieciaki jak zwykle boskie
Elvirka sesja z arbuzem jest powalająca . Spryciula z Twojej Olivki
Kaszu Laurka czarująca jak zwykle
Anja Olivka również i te piękne oczy....
Anna Niezły model z Twojego synka
Goscie pojechali a właściwie polecieli ale dopiero dziś mam okazję zajrzeć co u Was. W sobotę odwiedziła mnie koleżanka z pracy a dziś od rana z Natka kursujemy po Warszawie. Najpierw do żłobka umówić się od kiedy Natka zacznie tam chodzić bedę ją zaprowadzać na zajęcia adaptacyjne od 21 sierpnia na 2-3 godzinki a później od września na dobre. Jak ja to przeżyję
Później pojechałyśmy "odwiedzić" moje przedszkole obgadać warunki powrotu (znów ten powrót do pracy :)
Do domu wróciłyśmy ok 18 więc karmionko, kąpanko dzidzi, znów karmionko, znów kąpanko tym razem mamy ;D i... padam.
Chyba nadrobie jutro te 15 stron bo mnie kręgosłup boli kiedy siedzę przy kompie - niestety na leżąco czytać się nie da
Idę się relaksować na kanapie... Mam "Anioły i demony" od Patki :-* to sobie poczytam...
Buźka. :-*
Pa.
P.S. ale mi smaku narobiłyście tymi ogórasami... ;D ja uwielbiam zarówno małosolne jak i te bardzo kiszone pyyycha
Ale sie rozpisałyście przez te kilka dni... Kiedy to nadrobię???
Zajrzałam do galeryjki tylko
dzieciaki jak zwykle boskie
Elvirka sesja z arbuzem jest powalająca . Spryciula z Twojej Olivki
Kaszu Laurka czarująca jak zwykle
Anja Olivka również i te piękne oczy....
Anna Niezły model z Twojego synka
Goscie pojechali a właściwie polecieli ale dopiero dziś mam okazję zajrzeć co u Was. W sobotę odwiedziła mnie koleżanka z pracy a dziś od rana z Natka kursujemy po Warszawie. Najpierw do żłobka umówić się od kiedy Natka zacznie tam chodzić bedę ją zaprowadzać na zajęcia adaptacyjne od 21 sierpnia na 2-3 godzinki a później od września na dobre. Jak ja to przeżyję
Później pojechałyśmy "odwiedzić" moje przedszkole obgadać warunki powrotu (znów ten powrót do pracy :)
Do domu wróciłyśmy ok 18 więc karmionko, kąpanko dzidzi, znów karmionko, znów kąpanko tym razem mamy ;D i... padam.
Chyba nadrobie jutro te 15 stron bo mnie kręgosłup boli kiedy siedzę przy kompie - niestety na leżąco czytać się nie da
Idę się relaksować na kanapie... Mam "Anioły i demony" od Patki :-* to sobie poczytam...
Buźka. :-*
Pa.
P.S. ale mi smaku narobiłyście tymi ogórasami... ;D ja uwielbiam zarówno małosolne jak i te bardzo kiszone pyyycha
A
Anja26
Gość
Mi tez smaku na te ogorki narobilylscie i jzu niedlugo bede takie jadla.
Dziewczyny tak piszecie o tych tesiowch a ja jetsem przerazona bo praktycznie swojej nie znam a bede u niej dwa tyg mieszkac, ciekawa jestem jak to bedzie.
Luszka czytalam ta ksiazke super jest!!
Dziewczyny tak piszecie o tych tesiowch a ja jetsem przerazona bo praktycznie swojej nie znam a bede u niej dwa tyg mieszkac, ciekawa jestem jak to bedzie.
Luszka czytalam ta ksiazke super jest!!
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
to ja uciekam kochane, dobranoc
chyba na mróz idzie bo strasznie chce mi się pić :laugh:
chyba na mróz idzie bo strasznie chce mi się pić :laugh: