reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witaj Patka, oj to fajnie że to 3-dniówka :) i super że odpoczęłaś!

Daj znać co z uszkiem....

...ja tam jakoś nie widzę, że schudłam, nawet się ostatnio zastanawiałam czy przypadkiem numeracji nie pozmieniali, bo ja poważnie nie schudłam. Waga ani drgnie :)

reklama
Dziendobry

Magdusiak & Efunia dziekujemy bardzo za komplementy. Olivka to caly tatus, bo mamie nic nie ma :mad: ;) Pare razy juz slyszalam o jaka ladna, kompletnie do ciebie nei podobna >:D ::) A co do dlugsci to tez po tatcie, miesiac temu miala 76cm.

Kurcze te upaly to wszedzie u nas wczoraj bylo 40stopni, normalnie jak w piecu. DObrze ze od czwartku ma przyjsc ochlodzenie.

A nie wiecie jaka pogode zapowiadaja w PL na sierpien, kompletnie nie wiem co pakowac. Bo moze byc i chlodjiej i upaly.

Anja, wątpię, żeby w sierpniu były upały. Myślę że temp będą już bliżej 20st. Pewnie jak będą 25 to będzie max. Myślę, że upalne lato się kończy, widać po nockach, już coraz chłodniejsze i czuć zbliżające się ochłodzenie.

Witam wieczorem :)
Patka, całe szczęsce, ze to tylko trzydniówka.
Syla, jakie zwały, oszalałaś? ja zwałów to nigdy u Ciebie nie widziałam, a teraz jeszcze szczuplejsza jesteś niż dawniej, zwały to masz w móżgu, rozum Ci się zwinął z jednej strony bardziej ;)
Anja - myślę, że raczej b ędzie chłoidniej niż cieplej. Noce faktycznie już coraz chłodniejsze, a do połowy sierpnia daleko.

Dobrywieczor
Chyba nie mam glowy dzisiaj do pisania. Jakos mi sie nie chce.
Maz znow na lajbie potem wieczorna kapiel. A jeszcze ogurasy ma do robienia. Znowu mi po nocach bedzie trzaskal (zawsze tak jest ::))
U nas tez nocki troche chodniejsze.
Moja siostra przyjezdza do nas prawdopodobnie 13 sierpnia, jutro sie jeszcze dokladnie dowiem. Fajno.
Syla moze ci miesni przybylo, bo waza wiecej niz tluszcz a waga ta sama. Nic tylko sie cieszyc no nie??? :)
Patka napisz potem co z uszkami i dobrze, ze to byla tylko 3-dniowka.
A mnie cos gardlo pobolewa :p
Ide czytac dalej i zajrze jeszcze do galerji, moze ktos cos wwystawil, a jak nie to prosze sie niewstydzic :)

reklama
Do góry