reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam i ja. Ale juz zmykam bo jedziemy na dzialke dokonczyc wisnie i na zakupy.
U nas w nocy padalo ale w miare cieplo jest.
Milego dzionka.

Witajcie,

My już po weekendzie, muszę chyba trochę nadrobić.
W piątek było ognicho i grill - było super, poszliśmy spać o 2.00 ::)

W sobotę pojechaliśmy nad rzekę do teściów, trochę odpoczęłam. Iga została z dziadkami w domu a my na 3 godzinki wyskoczyliśmy nad rzeczkę. Pierwszy raz została bez mamy i taty :laugh:

...no to może uda mi się trochę nadrobić.

Teddy, gratulacje odwyku.

Lucky Karen, cóż za miła niespodzianka, miło Was było widzieć.

...no ja też Elvirce zazdroszczę plaży ::)

Elvirko, może i trochę zrzuciłam. Powoli kończę karmienie piersią, więc pewnie niedługo z powrotem nadrobię. Nie wiem jak to możliwe ale z wagą stoję w tym samym miejscu od kilku miesięcy ale z rozmiarówką spadłam do 36. Jeszcze wszędzie coś tam wisi pod skórą (czyt. zwały tłuszczu). ;)

reklama
Hej hej
Syla a nie mówiły Ci dziedzyny że schudłaś  ;D Ślicznie wyglądasz, gdzie Ty widzisz te zwały tłuszczu, co?

Jeszcze nie czytałam co u Was ,wiec reszte nadrobię jak będę miała troszkę czasu  :)

A my dziś po kontroli u lekarza, no i ponieważ wczoraj Dawido dostał wysypki a temperatury nie ma to orzeczona została oficjalnie trzydniówa. Jeszcze jutro tylko na wszelki wypadek  do laryngologa, bo w uchu cos tam pani doktor dojrzała i lepiej sprawdzić  :(

Za to wypoczęłam przez weekend - głównie dlatego ze byliśmy w Łodzi gdzie moje marudzące przez to choróbsko dziecię przejęli dziadkowie  ;D A rodzice a to na basen, a to na działeczkę gdzie też basen (no to już z Dawidem - ale tez z dziadkami - wszystkimi trzema sztukami więc nieodczuliśmy marudzenia ;D)
A jutro mój mąż nareszcie ma urlop  :) :) :) No tylko pewnie na bb mi nie da zajrzeć jak go znam

Dobra póki Dawi śpi poczytam jeszcze co u Was

Do góry