reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Oooo Anju to ty chyba najszybciej urodzisz ;) Mi lekarz powiedział że najwiarygodniejszt termin to właśnie z OM bo z USG to co wizyta to inaczej wychodzi bo dzieci różnie rosną.

wróciłam z usg, jestesmy zadowoleni ;D ;D ;D ;D ;D
pierwszy raz mieliśmy tak szczegółowe badanie :laugh:
trwało 40 min, ale wszystko dokładnie opowiadał , wykluczał wszystkie wady genetyczne, nawet zmierzył mi dł stópki- całe 4cm :D :D :D
a usg tylko 80zł, i wiecie co, wcale to 3d nie było lepsze od dzisiejszego

Kika77, Małgosia76, Doxa, marlag, magdeczka, mati, ewcia1981, Anja26, Frezja  - wszystkim dziekuję za gratulacje :-) Jestem taka szczęśliwa :-) HURRRRRRA !!!! UDAŁO SIĘ !!!!

Witam kochane bardzo serdecznie!!
Byliśmy dziś z mężem po kwiaty na taras i za okna - takie wiszące, więc do wieczora bawiłam się w ogrodnika... ;D ;D ;D
Najpierw chciałam, bo wcześniej zachowałam się jak cham powitać wszystkie nowe mamusie na naszym forum!!! ;D

Jolik gratulacje na tą piateczkę!!!

Mała witam Cię po tygodniowej przerwie!!!

Aniu26 wszystkiego dobrego na tej nowej drodze życia - wyglądałaś prześlicznie!!! ;D

Dziewczyny mam pytanko: skąd macie takie fajne suwaczki z dzidziami???
I jak można je wkleić??

Dziękuję Kaszu , a suwaczki naprawdę superanckie :-)

Ewcia szybko powracaj do zdrowia

Kika77 a kiedy będą fotki :-) ???

fotki mam 3 ale na 1 widać główkę z uszkami, a na 2 widać kręgosłup. bardziej niż na fotkach zależało mi na płci. i lwg lekarza to jest dziewczynka, na 100% płeć widać ok 30 tyg bo wtedy wypełnia się worek mosznowy, i wtedy mamy przyjść żeby nie rozczarować się przy porodzie

zmieniam podpis, bo teraz tu nie jestem pewna co będzie. a wózek??- chyba muszę tam zadzwonić że kolor może się zmienić ;D

reklama
Do góry